2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Daha önce bir arkadaş daha yazmıştı. Burası olumlu duyum alanları sevenler kulübü. Tabiki geneli bu şekilde asla itham etmiyorum ama klavyeye güvenip bu şekilde yazanlar epey fazla. Duyum yok mu diye sorar duyum getirene umut taciri der. Ama biri çıkıp yarın açıklanacak dese hocam hocam diye peşine düşer. Duyum okumak için girdiğimiz yere girip ben duyumlara inanmıyorum yazıyor. Kardeşim mülakat sonrası ne konuşucaz burada başka? E sen de ondan girip okuyorsun işte.
Bir arkadaşımız bakanlıkta diyor saygı duyuyorum kendisine bir kere bile karşı cevap vermedim bakanlıkta değil diyen biri olarak. Doğrudur o öyle duymuştur herkes kendi kulağına inanacak tabiki. Ben de ağustos ayı içinde muhtemelen cevabını aldım, gvs'ler sürüyor, listeler hazır değil. Bu cevabın o ağızdan çıkması : 30 temmuz. Bugün 5 ağustos. Sadece siz açıklanmasını beklemiyorsunuz herkes bekliyor. Yeni bir duyum alana kadar yazmayacağım. İnşallah tez zamanda açıklanır. -
@Pinky2, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@enjoythesilence şu alttaki yazıyı çok sevdim "asla vazgeçmeyen bir insanı yenemezsin" ben de hayattan vazgeçmicem yenecem onu
-
@Aslankayserili söz gümüşse, sükut altındır demişler. Cevap veremeyeceği, üstesinden gelemeyeceği Diyaloglara girmemeli insan. Umarım saygıyı öğrenebilirsin.
-
@jhonnybravo Hocam cidden çok haklısınız, yazdıklarınızın altına imzamı atarım
-
@enjoythesilence tartışmadan kaçınıyorum sadece. Uzun uzadıya anlatmıcam. Tepki verdiğim konular belli.
-
@Aslankayserili tepki verdiğiniz konular nedir mesela? Birilerinin karamsar cümleler yazması mı? Siz istemiyorsunuz diye herkes çok iyimser cümleler yazmak zorunda değil Hocam. Burası ortak bir platform, hiç kimsenin birbirine üstünlüğü yok. Birini yolladık biri geldi vs tarzı cümleler hiç tanımadığınız bir insana karşı hoş olmuyor. Rahatsız oluyorsanız, girmezsiniz buraya olur biter. Bırakın herkes saygı çerçevesinde bütün düşüncesini yazsın, hepimiz gerginiz hepimiz bir şeyleri kazanmak ve kaybetmek arasında gidip geliyoruz. Aylarca açıklanmayacak diye düşünen de, yarın bence açıklanacak diyen de stres altında. Umarım en kısa zamanda açıklanır ve bu stresli süreç de son bulur. Saygılarla
-
Arkadaşlar önceki alımlarda sonuçlar saat kaç gibi açıklanmış bilen/hatırlayan var mı?
-
@enjoythesilence zaten nickine bakınca iyi biri olduğunu anlamıştım o şarkıyı seven insandan kimseye zarar gelmez
-
@enjoythesilence uzatmak isterdim ama anlamı yok. İstediğiniz yorumu yazmakta serbestsiniz. Bu arada kimlere ne cevabı vermişim geçmiş gönderiler okursanız görürsünüz. Saygılar. .
-
@extraordinary geçen seneki alımda sabah 10 buçuk gibiydi son alımda akşam 6 buçuk civarıydı
-
Sınav olalı 6 ay oldu nerdeyse açıklandıktan sonra da atamalar 6 ay sürerse şaşırmam
-
@Arrow belli bi düzeni var mı diye öğrenmek için sormuştum, yokmuş. Işte beklerken bunlarla ugrasiyor insan. Tesekkur ederim cevap için
-
@menizarar1 hocam öyle düşünmeyin tüm dünya ekstrem şeyler yaşadı bunun süreci etkilemesi oldukça doğal. Kaldı ki vakit kaybetmeden mülakatları gerçekleştirdiler kurumun da personel ihtiyacı var. Içimizi ferah tutmaya çalışalım 6 ay daha beklemek korkunç bi düsünce.
-
@extraordinary ben mesai saati bittikten sonra açıklanmaz diye hiç bakmıyodum aksam saatlerinde nitekim 10 buçukta açıklanmıştı geçen seneki. Bu sene akşam 6 buçukta açıklanınca mesai saati bitti artik bugun de geçti mantığından çıktım. Size de az çok fikir olur saatler
-
@Arrow gece 22:30 mu hocam ?
-
@gencbiraday hayır hocam sabah on buçuktu
-
@Aslankayserili Hocam içinizde kalacaksa buyrun özelden yazın, Burayı meşgul etmeyelim. Benim derdim özel olarak siz değilsiniz. Herkesin işi gücü var, girip girip size cümle yazacak istekte ve tercihte değilim zaten. Karşımızdakilerin de birer insan olduğunu, bizimle aynı düşünmek zorunda olmadıklarını dikkate alalım yeter. Burayı bu şekilde meşgul etmede payım olduysa da diğer arkadaşlardan özür dilerim. Konuyu kapatıyorum.
-
Bugun persembe insallah aciklanir ama zannetmiyorum icimden haftaya aciklanacak geciyor.
-
Bugün beklenti içinde olduğum son gün olacak. O kadar twit attık sessizliklerini korumaları beni bugün için umutlandırıyor. Bugün açıklanmazsa artık yolumuza bakmak zorundayız. İlgöç sınavları için çok aksattığımız koca bir muhasebe var. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
İnşallah sessizliklerinin sebebi bugün açıklamaları içindir herkes yoruldu Kpss yi çoğumuz bıraktı düşünceler yormaya başladı, bir sürpriz olur da açıklarlar umarım pozitif enerjimizle bugün de bekleyelim bakalım