2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@aryastark geçiniz arya hocam ben duyumlarınızı takip ediyorum olumsuz olunca da üzülüyorum ama kafamızı kuma gömmenin de manasını olmadığını bildiğim için gerçeklelerle yüzleşebiliyorum dert yansam da bazı şeyleri boşverin onu bunu buralar"duymakistedikleriniduymakisteyenleriseverlerklübü" gibi bişi olmuş sonra da sgk gibi 7 ay bekleyince hayal kırıklığı hayır sanki burada kimse istemiyor açıklanmasını açıklansın diye feryat ediyoruz zaten bakma geçen sinirliydim de öyle dedim yoksa biz de twit atıyoruz uğraşıyoruz ama bundan gayrı elimizden ne gelebilir ki keşke olumlu duyumlar çıksa ama yok belki siz de yanılacaksınız yarın açıklanacak keşke de öyle olsa tez vakitte açıklansa da sadece burada olmak zorunda olduğu için burada olanlar da dahil herkes kurtulsa selametle
-
@aryastark tamam hocam sorun yok bende aldığım bilgiye göre bayramdan önce gitti bakanlığa hergün konuştuğum birisi yani bende güvenmediğim bir bilgiyi buraya yazmam kalın sağlıcakla
-
@Pinky2 hocam vallahi açıklansın diye en başta ben bekliyorum 4.yılım bitti bu süreçte, ne derece kötü niyetim olabilir isteyen istediğini yazsın sorun yok benim diğer alımlardan dilim yandı. O yüzden olumsuz da olsa yazarım ne işittiysem. Kaldı ki olumsuz da değil. Bu ay içinde dedim daha ne diyim? Açıklanması için etkinliklere devam dedim daha ne diyim?
Herneyse, saat 15.00'da Twitterda dünkü tag ile etkinliğe devam edelim
-
Tag: "GöçveİlGöç MülakatSonuçları"
-
@redcrossbjk Murat hocamızı da etkilersek çok iyi olur
-
@gencbiraday kendisi twit atmış zaten kardeşim
-
Haydi Twittera sayın arkadaşlar
Duyumlara inananlar inanmayanlar. Herkesi bekliyoruz -
Murat hocamız hemen tweet attı bizler için yüklenin forumdaşlar
-
Benim kendi güvenlik soruşturmam nisan 17 de gönderilmiş. Gvs bitmedi demek tamamen hikaye..
Ha kazanan 200 kişiye ayrıca bir soruşturma yapılıyorsa onu bilemem o da küçük bir ihtimal.
Açıklanmama olayının gvs ile hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum, başka sebeplerden ötürüdür. -
@Alles-Klar dostum gvs mi kalır bu zamana Allah aşkına belgeleri martta verdik aylardan Ağustos
-
@Alles-Klar Hocam 25 Şubat'ta yazılı sonuçları açıklanmış. Martta pandemi ilan edilmiş. Marttan bugüne o sokağa çıkma zamanları da dahil olmak üzere gvs bitmemişse biz dükkanı kapatalım gidelim. Bu kadar sürede bitmeme imkanı yoktur. He listeye eklenen kişileri bakanlık bir de ben soruşturayım diyorsa onu bilmem ama kurumun yaptığı soruşturma şimdiye kalmamıştır zaten
-
Arkadaşlar nisan ayında yapılan şey adres tespiti içindi gvs değildi, gvsler sadece mülakat sonrası belirlenen kişilere yapılacaktı muhtemelen. Sürüyorsa hâlâ o sürüyordur. Ne kadar zaman alır onu bilmiyorum fakat ben de bayram öncesinde gvsler devam ediyor daha bir ay sürer diye bir duyum alıp burada yazılanlara daha çok inandığım için ciddiye almamıştım açıkçası almak istememiştim. Neydi ne oldu yerine etkinlik yaparak süreci hızlandırmaya çalışalım işte. Her şey hazırken keyfi bekletmiyorlardır sanırım.
-
Kurumu arayan oldu mu arkadaşlar ?
-
benim anlamadıgım sayın gökçe ok bayramdan önce inşallah açıklayacagız dedi ve belki de bir aksilik oldu açıklanmadı falan buna tamamın ama hâla duyum aldım yazıları görüyorum genel müdür yardımcısının dedigi olmadı duyumununuz ya sayın müdür ya da bakandan olmalı ki belki çıkabilsin, kastettigim şey bunlardan da duyum alamayacagınıza göre dedikleriniz dogru çıkmaz çıksa da şansa... duyumları falan boşverin gelin twitter etkinligine katılın bir işe yarasın
-
@Aslankayserili hocam arasak bile buradan bir bilgi alamayız, sadece aramak için ararız
-
Hocam kusura bakmayın da can sıkıntısından önünüze gelene sarıyorsunuz. Pinky adlı kullanıcıyı hiç tanımıyorum, yazdıklarını okudum. İnanın onun yazdıklarını gereksiz diye nitelendirecekseniz sizin üslubunuz ve cümleleriniz 10 kat daha gereksiz. Bırakın artık millete ahkam kesmeyi. Canın sıkılıyorsa girmezsin buraya ya da git göç idaresi genel Müdürlüğü sayfasını yenileyip dur saatlerce. Herkes aynı düşünmek zorunda mı. Saygılı olmayı öğrenin azıcık.
-
-
-
@enjoythesilence valla hocam açıkcası burada yazdığım bi kac girdi sonrası ben de benzer tepkiler aldım. Var böyle bir kaç arkadaş ne yazık ki. Ama iyi oldu rekabetin mulakatına calısmak için motivasyon oldular bana. Düşünsene mesai arkadasların anlamak ve dinlemek yerine hakaret etmeyi reflesk edinmişler. Kurumun kalitesi kadar personelin niteliğinin de calisma ortamindaki huzuru belirledigini goz onune almak lazim.
-
@enjoythesilence şu alttaki yazıyı çok sevdim "asla vazgeçmeyen bir insanı yenemezsin" ben de hayattan vazgeçmicem yenecem onu