2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Kesin bilgi veya kuvvetli bir duyum olmadığı sürece açıklanacak diyenlere umut bağlamayalım arkadaşlar sonra yine üzülen biz oluruz
-
@malthus_emmi(qqqq nun) amacı o zaten hocam, bana pek güvenilir gelmedi, 15 saat olmuş katılalı
-
@Hayırlısıı evet hocam onu görmemiştim olabilir
-
İTİBAR ETMEYİNİZ!
-
Şunu söylemeden geçemicem, niyeti kötü olanlara sözüm, ALLAH HERKESİN NİYETİNE GÖRE VERİR.(Sözüm meclisten dışarı)
-
@Hayırlısıı yazık şurada hayatı durmuş devam etmeyen tüm ümidini duasını bu sonuca bağlamış insanların umuduyla oynamak kime ne kazanç sağlayacaksa artık... bu kadar düşülmez yani trollse de.
-
@Hayırlısıı Allah onlara kurum sınavı yüzü göstermesin insanların umutlarıyla oynayanlara sözüm
-
Hepimiz biliyoruz bazen tanık oluyoruz, açıklanacak diye kesin cümleler kurup herkesi beklentiye sokup sonrada kaybolan çok hesap oldu arkadaşlar, LÜTFEN HERKESE UMUT BAĞLAMAYIN
-
Anlamadığım niye bir insan kendine laf ettirir. Vebal altına girmek ister. Bu kadar basit olmaması lazım..
-
@Aslankayserili kardeşim yıllarca neler gördük insanların resmen psikolojileri ile oynayıp keyif alanlar var Gökçe okun lafının yere düştüğü bir yerde kim kolayca bilebilir çok basit bir mantık ama insanların duygularını kullanmak çok basit Allah hayırlısını versin mübarek cuma günü rabbin dilemediği hiçbirşeye kullar vasıta olmaz.
-
@Hayırlısıı sevinsin diye yazdım
-
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim en yakın zamanda açıklanacak bana gelen bir bilgi bu sağlam.kaynaktan sadece bilgi sahibi olmanız için yazdım ama ben bugün yarın açıklanır deyip gün belirtmedim bana söylenen açıklanacak bekle denildi yorumları okudum takip ettim kimseye bir şey diyemem bende sizler gibi sonuç bekliyorum ve detay veremem umarım bugün açıklanır ve hepimiz kurtuluruz herkesin hakkında hayırlısı ama amacım kimseyi kandırmak yada heyecan yapmak değil hepinize sevgi ve saygılarımla endişe etmeyin bekleyin görelim hep beraber...
-
@qqqqq kısa zamanda açıklanacağını bizde biliyoruz dostum biz sana kaynağın kim diye sormadık zaten listeler kuruma ulaşmış mı ?
-
En yakın zamanda, eli kulağında... Yemin ederim dejavu yaşıyorum sürekli
-
@aryastark hocam sgk ile kıyas yapmayalım lütfen arkadaşlar kızıyor
-
Burda ki kimse kimsenin duygularıya oynamıypr duyımu oluyor yazıyor bu kişiye de Allah seni şöyle yapsın böyle yapsın demek de hiç hoş değil burada duyum olacak yazılacak tabi açıklanır veya açıklanmaz beddua etmeye gerek yok
-
@redcrossbjk hocam elimde değil geçen sene bu zamanlar yönetmelikte yazan 30 günün içindeydik o geldi aklıma. Bu ay içinde, ayın son haftası, eli kulağında, bir sonraki ayın ilk haftası.. Sürekli aynı şeyi yaşıyomuş gibi
-
Arkadaşlar etkinliğe katılalım iyi bir istikrar yakaladık bu şekilde devam edelim sesimizi duymaları iyi olacaktır ...
-
Bu arada sadece tag ile tweet atılması bence bir şey ifade etmiyor sonuçta tt olacak kadar kalabalık değiliz. O yüzden etiketlemeleri de unutmayalım.
-
Sesimizi duymama bizi görmeme gibi bir şansları yok. Özellikle Gökçe bey aktif olarak kullanıyor hesabını. Internerini açtığında bildirim yağmuruna tutuluyordur. Ancak sessiz kalıyor orası başka