2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@shocking ben girmedim sınava ama inşallah en kısa sürede açıklanır hocam. Ayrıca dediğiniz gibi KPSS'ye de bir yandan çalışılmalı 1 ay kaldı ama temeli olanlar için düzenli kastıkları takdirde hiç zor değil. Allah yardımcınız olsun
-
Arkadaşlar twitter da gündeme girdik ,destek verelim lütfen
-
Uzun vade olarak ağustosun son haftasını alın arkadaşlar. O şekilde acı daha az oluyor..
İnşallah bu ay içinde biter bu iş. Herkes önünü görür rahatlar kazanan mutluluğunu yaşar kazanamayan yoluna bakar. Belirsizlik en kötüsü. Şu gün bu gün demeyin öyle her gün beklenilmez yani biz de insanız. Bu ay diyelim... İnşallah. -
@plansız hocam selam sonuçlar ne zaman açıklanır sizce
-
@kemankeşş2 bi ara baya aktifti göç grubunda değerli kardeşimiz bir haberin duyumun var mı @plansız
-
@gencbiraday GGM çalışıyor o da bir duyum olabikir
-
@aryastark buz kralını öldürürken hiç üşümediniz mi
-
Arkadaşlar hafta sonu olması sebebiyle etkinlik yapalım sayın Gökçe ok da mesai saatleri dışında olduğumuz iÇin bir açıklama yapar belki 16:00 da tweetlere başlayalım Murat hoca da destek olacaktır
-
Elektrik Üretim A.Ş müfettiş yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmış. 3 kişi ilgöç listesinde de var.
-
@Sivass akıyor maşallah akıyor
-
Necati mayda mübarek her listede Sayıştayı kazandı gitmez yedek 1 yok bizim listede yedek 2 de bizim listede var
-
Zaten birini kazanan hepsini kazanıyor ne hikmetse. Listede düzenleme yapmazlarsa bu kazanan arkadaşların hepsini asil listede göreceğiz emin olun. Yedekler için iyi olacaktır tabi.
-
Konu dışı olarak son bir şey söylemek istiyorum vicdanı olanlara prinçmirinçi onur06 ve onlar gibi düşünen diğer kişiler neyimden rahatsız olmuşlardı "ya çok zamanım yok sıkıntılar var olumlu ya da olumsuz inşallah tez zamanda açıklanır" anafikirinde olan yazılarımdan yani konuyla alakalı temennilerimden sitemlerimden ve burayı günlük gibi kullanmakla itham etmişlerdi peki başlıkta şuan bazı konuşulanlardan ne anlaşılıyor burayı chat tanışma sohbet başlığı gibi kullananlar var benden rahatsız olanlar ise suspus bu ne anlama geliyor çok iyi anlaşılıyor ama söylemeye gerek yok konuyu uzatmamak için konuyu kapatıyorum umarım başlıkta sadece konuyla ilgili duyum bilgi yorum vesaire paylaşımı yapılır artık. Arkadaşlar paylaşmış açıklanan kurumlar var eğer bizim sonuç daha da gecikecekse keşke hakimlik vesaire gibi mülakatlar da açıklansa eğer faydası olacaksa bekmemize değse bari haftaiçi de etkinliğe devam edelim.
-
NECATİ MAYDA FERAGAT ETMİŞSİNDİR UMARIM SAYIŞTAYDAN SONRA TANIYAN VARSA İLETİŞİME GEÇEBİLİR Mİ
-
il göç ve Göç dışında maşallah akıyor sonuçlar
-
@kemankeşş2 Ama biraz da dil bilgisi lütfen.
-
@bulbasaur dikkatli oku
-
@redcrossbjk bu hafta içi de bizim bitecek inşallah ben inanıyorum
-
@Pinky2 her gün buraya bakıyorum duyumum olmadığı için yazma gereksinimi bile duymamıştım sırf sana cevap vermek için kaydoldum. Sus artık.
-
Arkadaşın nasıl bir torpili varsa her listede ismi var. Seçim yapmakta zorlanmak buna deniyor heralde hiç başıma gelmedi de.