2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@mfb feragat etmişsindir umarım dememin ne sakıncası var kardeşim belki bir ihtimal feragat etmemiş ise vesile olur diye görür de feragat eder diye yazdım
-
@mfb bu arada sayıştayı kazanan bir arkadaşımdan öğrendim bu hafta Necati feragatini verecekmiş haberin olsun yakın arkadaşın ama bütün kurumlardan feragatini vermemiş
-
@mfb inşallah 1 kişi bir kişidir devir o hale geldi bizde haber vermeye çalışıyoruz
-
@kemankeşş2 ben sizi anlıyorum zaten dediğim gibi hepimizin yolları zorlu. Ben tanıdığım için sizde ismini zikrettiğiniz için bilgilendirmek istedim. Tartışma amaçlı cevap vermedim. Çok yakın arkadaşım emin olabilirsiniz. Kimsenin hakkına girmek gibi bir niyeti de yok. Size iyi çalışmalar.
-
arkadaşlar siz siteye girebiliyormusunuz bağlantınız gizli yada güvenilir değil gibi şeyler çıkıyor da ondan sonrdum bu sadece bana özgü bir durum mu diye
-
@samettin android telefonlarda öyle oluyor genel bir durum
-
@kemankeşş2 hocam sizde de oluyor mu bn bilgisayardan da baktim orda da olmuyor
-
Bende de güvenli değil sorunu veriyor geçici birşey olabilir yarın düzelir belki
-
@gencbiraday gelişmiş veya site ayrıntılarına tıkladıktan sonra siteye ilerle çıkacak oradan siteye girebilirsiniz hocam.
-
@mfb kardeşim ben daha torpilsiz bi alıma sahit olmadım heleki sayıştay denetçiliği. Ama dediginiz gibiyse özür dilemesini de biliyorum .Ben de çok yüksek puan almış elenmiş biriyim .yüksek puan almak keşke yetse artık yetmiyor .Aklımıza da haliyle böyle şeyler gelmesi normal .Hakkıyla girdiyse tabiki helal olsun inşallah darısı bizlere olur .Torpil batağına ister istemez birçoğumuz saplaniyor emeğinizin karşılığını alamadığımız için.
-
@malthus_emmi ıphone kullanıyorum da öyle bir seçenek göremedim hocam
-
@gencbiraday Gelişmiş veya site ayrıntıları dedikten sonra çıkan cümleleri okuyun orada ilerleme seçeneği var.
-
@gencbiraday SSL sertifikasının süresi bitmiş. Hata ondan kaynaklanıyor. Yenisi eklenince düzelir.
-
@80üstamadnnmsz İnşallah sizlere de nasip olur gerçekten bu yolda herkes çeşitli fedakarlıklar ediyor umarım sizde emeğinizin karşılığını alabilirsiniz. Dediğiniz gibi bu yolda maalesef böyle işler dönüyor keşke hiç dönmese ama kendisi hakkıyla kazandı emin olabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey varsa sosyal mecralardan da ulaşabilirsiniz kendisine
-
Teşekkür ederim size özelden yazdım. Necati mayda ya iletirseniz sevinirim. Yolu açık olsun .
-
@mfb etiketlememişim cevabı yazdım bi üstte
-
@mfb Bu forumda mülakattan elenen neredeyse herkes kazananların hepsinin torpille girdiğini söyler. Fazla takılmayın.
-
Etkinlik var
-
Arkadaşlar etkinlik var baya tweet atılıyor destek verin lütfen bir an önce önümüzü görelim
-
Merhaba arkadaşlar ben bir konuda size danışmak için foruma katıldım. Polis bir tanıdığımıza güvenlik soruşturmamın yapılıp yapılmadığını sordum. Kendisi gvsmin hala yapılmadığını söyledi. Bu durum gvslerin hala devam ettiği anlamına mı geliyor. İnanın duyduğumda bende çok şaşırdım ve bende sizin gibi bir an önce açıklanması istiyorum, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?