2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@80üstamadnnmsz öyle deme kardeş insanların Günahını alma. Adam sınavlardan yüksek aldıysa girer.
-
@Herhangibirii susamiyor takılma sen
-
@Herhangibirii arkadaşım ben de artık buraya ara sıra uğruyorum ve 1 dk önce yazıldı 10 dk önce yazıldı diye başlık yeşillenince acaba konuyla alakalı bir gelişme var mı diye umut ediyorum başlığa giriyorum bir de bakıyorum "yaşın kaç üşüdün mü çay ısmarlıcam kahveler benden...." gibi yazılar yazıyor bana olan itirazın ne size göre boş yapmak peki başlıkta yazılanlar ne iyi niyetli olsaydınız siz de bunlara itiraz etmek için kaydolurdunuz tamam bu durum turnosol oldu bana sırf"sus artık" gibi bir uslüple dedin diye yine sertleşirdim ve inadına yazmaya da devam ederdim ama hala bu durumda bile size tek bir tane bile like atan ve destek yazan olduğu için anladım buraya ait değilim uymuyor burası bana zorlamanın manası yok buyurun sizin olsun iyi eğlenceler
-
@friedman-25 iyi hadi sustuk bakalım size iyi chatler
-
@Aslankayserili diyorsun
-
Bir hafta daha açıklanmazsa sanırım forumda adli vaka yaşanacak
-
Bu hafta olacak sanki nedense içimde öyle bir his var herkes rahata erecek en azından üzüleceksen erken üzül sevineceksen de erken sevin ️
-
@gencbiraday insallah be hocam
-
@Pinky2 buraya konu başlığıyla ve iyi niyetle olmak üzere istediğini yazmakta özgürsün arkadaşım. Kimsenin sus, çok konuşuyosun vs tarzı ithamlarını kabul edip ona göre yazmak zorunda değilsin. Kulak asma cevap verme. Duygunu düşünceni paylaşabilirsin bunda bişey yok neden başkalarına göre şekillenesin yada foruma küsesin ki? Bırak sana cevap verip cevapsız kalsınlar.
Kullanıcı adından yazanın kız olduğunu anlayıp yaş kaç diyen kendini bilmez insanlar var burada. Belki bunu sorduğu kızın sevgilisi var, belki nişanlı, belki evli yada belki hiçbiri değil ama amacı da bu değil sadece mülakat sürecini paylaşmak. Böyle insanların olduğu yerde sen ne hissettiğini paylaşmışsın çok mu? Forum kuralları çerçevesinde herkesin yazma hakkı eşit. Kimsenin kimseye laf etme hakkı olduğunu sanmıyorum. -
@aryastark al bu silahla vur beni
-
@MuslimSolider arkadaşım yazmış kusura bakmayın
-
@aryastark değerli arkadaşım konu bana yazılanlara kulak asıp asmamak değil iyiniyetli ve içinde hakaret olmayan her türlü eleştiriye de açığım dinlerim ama konu çifte standart ve adaletsizlikse ona kapalıyım dinlemem adalet dediğin şey ise mikro seviyede başlar burası bir forum deyip geçiştiremezsiniz içinde bazen dertli şeklide olsa da iyi niyetli bir şekilde mülakat ve bu işle alakalı yazılar yazıyordum kendi halimde ve bana Güzin ablaya yaz ile başlayan süreçten sonra çifte standarta tahamüllü olmayan biri olarak "sus artık, yeter yine başlama artık" vesaire gibi yazılan yerde eğer çay kahve muhabeti yapanlara daha kötüsü burayı dating matching sitesi gibi kullanmak isteyenlere ve hatta resmen dalgaya alanlara söz söylenmiyorsa söz bitmiştir yaptığım çocukluk foruma küsmek değil burası bir forum da olsa her ağzımı açtığımda "sus artık, susamaz o takılma" vesaire gibi iletişim kuran insanlarla aynı ortamda durmak demek kendine saygısı yok hareketi demek
-
@aryastark @jhonnybravo @enjoythesilence ve iyiniyetli hakkaniyetli forumdaki diğer tüm arkadaşlar ile özelden bana destek verdikleri için nicklerini yazamadığım 4 5 arkadaşa Allah yar ve yardımcınız olsun derim belki sonuçlar açıklanınca mutlu haber vermek ve sizin mutlu haberlerinizi almak aksi halde de derdinize ortak olmak için bir günlüğüne uğrarım hoşçakalın
-
@Pinky2 Hocam ben sizin size söylenenlere kulak asmamanızı söyledim forum kuralları derken de sizi değil size sus diyenleri kastedip o şekilde yazdım, küsmeyin derken yazın istediğinizi paylaşın anlamında dedim. Siz de aksine bana çıkışmışsınız.. neyse yanlış anladınız galiba canınız sağ olsun hocam şu sonuçlar galiba herkesi gerdi bir an önce açıklansa da herkes kurtulsa.
-
@Pinky2 senin sorunun ne biliyormusun yani sana o tepkileri neden verdik çok negatifsin zaten canımız ağzımızda bekliyoruz senin her yazdığın iletiyi okuyunca da içimiz sıkıldı iyice en azından benim öyle. Lütfen her hangi Bi tartışmaya yol açacak cevap verme olurmu ki gayet yapıci bir cevap vermeye çalıştım hadi eyvallah.
-
@aryastark bana demişsin evet. De Bir iki konuşmaya ne demek istediğimi anlican sende yani dediğimize geleceksin
-
İyi günler arkadaşlar. Necati Mayda çok yakın arkadaşımdır ve açıkcası onu hiç tanımadan burda yazdıklarınız yok torpilli yok her listede var umarım feragat etmişsindir tarzı tehditkar itemleriniz çok yanlış. Necati Mayda 2017 mezunu arkadaşlar ve bir sene boyunca neredeyse hiçbir sosyal aktiviteye katılmadan ders çalışıp yüksek aldı kpss den bütün derslerden özet çıkararak çalıştı ve sonrasında bir bankada çalışmaya başladı. Banka diyip geçmeyin işten 8 de çıktığı günleri oldu. Ve hiç abartmıyorum ama her sabah saat 5 te kalktı işe gidene kadar ders çalıştı. Akşam eve geldi 12 ye kadar ders çalıştı. Bu süreçte 18 mülakata girdi ama olmadı. sgk da yedekte sıra geldi ona gitmeyi kabul etmişken sayıştay oldu. Ve sayışatayı öğrendiği gün girdiği bütün kurumlara feragat dilekçesi gönderdi. İnsanları tanımadan etmeden ağır itamlarda bulunuyorsunuz burda herkes kendi çektiğini bilir eminim ki sizler de çok zorlu yollardan geçiyorsunuzdur. Ama Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Necati Mayda’ya anasının ak sütü gibi helaldir arada herhangi bir torpil vs. yoktur. Torpili olan bir arkadaşımız olsaydı emin olun sabah 5 te kalkıp 17 mülakattan elenmezdi. İçiniz rahat olsun kimsenin hakkında gözü olmayan bir arkadaşımızdır.
-
@mfb ben sadece feragat etmesi için yazdım belki takip ediyordur diye zahmet olmazsa Islak dilekçe ile İl göç den Feragatini verebilir mi iletişime geçer misiniz telefonla da feragatinin işleme alındığını da teyit ederse çok makbule geçer yardım edin lütfen
-
Islak imzalı dilekçe vermesi gerekiyor
-
@kemankeşş2 merak etmeyin bunların hepsinden haberi var ve üzerine düşeni yapacak bir arkadaşımızdır kendisi.