2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Sivass biz yine de etkinliğimizi yapalım
-
@gencbiraday yapalım dostum. Umut fakirin ekmeği
-
Neredesiniz arkadaşlar?? Haydi etkinliğe.
Biz sesimizi yükseltmezsek psikolojik baskı oluşturamayız. Aynı tag ile ilgili kişileri etiket yaparak devam ediyoruz.
-
Katılım iyi arkadaşlar rt ler arka arkaya geliyor devam edelim bildirim yağmuruna tutuyoruz bizleri duyacaklardır mutlaka ️
-
@aryastark arya hanım yaş kaç?
-
-
Arya hanım merkez göçe sadece girdiniz değil mi Forumda başlığı aktif değil
-
@MuslimSolider bu neden önemli?
-
@kemankeşş2 evet hocam
-
Bugünde olmadı galiba bu iş koca bir hafta sonu bekle artık
-
Akşam 8e kadar süresi var
-
Açıklanacağına dair hiç ışık yok. Haftaya kalırsa yine perşembeyi bekleriz
-
İnşaallah Ağustos'u geçmez
-
7 buçığa kadar bence ışık var geçen iftar da açıklandı
-
Arkadaşlar forumdan bir iki kişiyle özelden konuşmuştum önceden ' bayram öncesi açıklanacak inşallah ' diye bir duyum almıştım ama bir kesinlik belirtilmemişti o sebepten buraya yazmak istemedim. Konuştuğum kişiler biliyor bu durumu. Fakat bugün aldığım duyum önümüzdeki haftaiçi kesin açıklanır şeklinde. Şunu da tekrar belirteyim önceki duyum tutmadı ve bu konuya yazmamıştım ama kesinlik ibareside yoktu. Liste hazırmış bakanlığa gitmemiş ama. Siz ölçün siz tartın linç yemeyelim sonra. Ben şahsen kim olursa olsun duyumlara pek itibar edilmemesi taraftarıyım ama duyum bekleyen arkadaşlar için paylaşmak istedim. Şahsen ben önümüzdeki haftadan ciddi anlamda umutluyum.
-
@Marsiyal Açıklanmazsa da canın sağ olsun kardeşim. Zaten 3 gün 5 gün diye diye 1 ayı devirdik bir haftada senden olsun
-
Ne listeymiş arkadaş
-
@Marsiyal hadi ya kim diyor hocam bunu
-
aa olmuyor ama saat daha yeni 17.00 oldu geçen ki 19.30 da açıklanmış olumsuzluk yapmayalım sıkıntıya giriyoruz rica ediyorum!!
-
Teşekkür ederiz dostum. Geçenki 45 kişilik alımda forumu takip ettiğim kadarıyla Bakanlığa gittikten 7-10 gün içerisinde açıklanmış. Bu sefer durum farklı mı olur bilmiyorum. Muhtemelen bu ay içerisinde açıklanacak.
Bu sürece devam edecek arkadaşlar için KPSS'ye çalışmakta fayda var diye düşünüyorum. Aksi taktirde kendinizi mülakattan elenmiş ve KPSS'ye 1 hafta kala hazırlıksız bir şekilde bulabilirsiniz. Allah yardımcımız olsun.