2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@80üstamadnnmsz dostum sakin ol kimseyi sömürmüyoruz 600 kişiyi teselli etmek bana düştüyse vay halime sen çıkarım yapmaya meyillisin anladığım kadarıyla kimseyi teşhir etmiyoruz burda doğru inandığım şeyleri söylüyoruz. Heycanını anlıyorum ve bu mesnetsiz yorumunu ona veriyorum iyi forumlar.
-
@urfaspor63 yok ben sakinim dikkat edersen milleti sömürenlerin üslup tarzı dedim bence burdan daha farklı bi anlam çıkıyor. Kendimi bildim bileli milletin varını yoğunu yiyip makam mevki sahibi olanlar bu tarz cümleleri çok kullanır .Sen öylesin diye bir şey söylemedim. Ve yine söylüyorum işimiz allaha kalsa olmuş bilirdik. Tevekkül etmeyi de biliriz, sabrı da
-
Neyse arkadaşlar sakin olun yarına kaldı gibi
-
@kemankeşş2 yarın perşembe hocam kurum sever o gûnü .
-
@gencbiraday valla ne biliyim dostum süre uzadıkça insanın aklina komplo teorileri geliyo
-
@sbui61 bakın ben diyorum bu iş pazartesiye kalcak
-
@gencbiraday 🤫🤫🤫🤫 yerin kulağı var kardeşim
-
@redcrossbjk insallah yanılırım kardeşim
-
@gencbiraday bugün bitti artık ama yarın daha güzel olacak inşAllah.. Kurum perşembeleri sever
-
@gencbiraday pazartesi gene geç degil hocam ben raziyim ama Allah korusun bayramdan sonraya kalirsa o zaman işimiz sıkınti
-
@Alles-Klar tedirgin değilim çaresizim çaresiz
-
@Pinky Hocam kaçıncı mülakatınız merak ediyorum?
-
@sbui61 belki gece saatlerinde açıklanır Perşembe’ye girdiğimiz saatler o zaman da Perşembe oluyor sonuçta
-
@felix-felicis 2. 2017 mezunuyum ama benim derdim başka bulunduğum şehri ortamı çevremi herkesi terketmek istiyorum hayatımı mahvettiler arkama bile dönüp bakmayacağım
-
@muzgor yok artık ruh sağlığımız iyi değil valla
-
@sbui61 dostum bayram sonrasına kalmıcak inşallah merak etme bende teyitledim bayram öncesi bayram ederiz inşallah
-
@Pinky Gönlünüze göre olsun inşallah. Bu son veya başlangıç değil. Kendinizi yormayın. Sonuç ne olursa olsun mücadeleye devam etmek lazım. Hiç beklemezken bu ilan geldi bir anda. Umut oldu hepimize. Hepimiz hakediyoruz artık umarım sevinenlerden oluruz..
-
@gencbiraday istiklal marşı ve bugün için kapanış.. Olur da açıklanırsa birisi bana da haber versin Yarın mesai başlangıcı ile başlarız tekrar
-
@felix-felicis amin sadece sabrediyorum kazanamazsam da sorun değil sonuçlansın yeter ki önümü göreyim her zaman bir b planım vardır ben sadece bulunduğum yerde ortamda insanlarla mecburen kalıyorum istemiyorum bıktım sonuç ne olursa olsun asla arkama bakmayacam
-
Yarın şöyle 12 ye kadar yatsak yoksa yarın geçmez