2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Sakin olalım arkadaşlar psikolojik sağlamlığımızı korumaya çalışalım herkes iki uçlu sonuçlara hazır olsun..
-
25 Haz
Uluslararası Koruma Başvuru Sahipleri ve Statü Sahipleri İçin Duyuru -
Bugün sayın bakanımız onaylasa yarına açıklanır gibi hissediyorum
-
Bugün bir rüya gördüm. Anlamına baktım, memuriyet yazıyor. İnşallah olur.
-
@bulbasaur insallah kardeşim güzel haberler alırsın
-
@hagayret hocam sürekli kontrol ediyorum şu tarih bi değişsin artık
-
Bugün şehitlerimiz var. Bakan Bey haftasonu onaylamamışsa, ki haftasonu Adanada idi, bugün onaylaması zor tahminimce..
-
arkadaşlar perşembeye kadar bekleyelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
-
@Alles-Klar bende öyle düşünüyorum şehitleri taziyeye gidecektir mutlaka
-
@gencbiraday şehitlerimiz sağolsun biz bekleriz bizimki ufak dert aslında ama boğulmuş Kpss denizinde
-
şehitlerimizin mekanı nur cennet olsun diyelim. daha doğru olur.
-
Göç sitesinde geçmişe indim yapılan mülakat sonuçları genelde 1 buçuk 2 ay içinde açıklanmış 20 kişilik alımlar bile aslında hepimiz haklıyız bayram öncesi ihtimalinin bulunduğu hiç söylenilmemiş olsaydı böyle beklemezdik
-
@ikt17 evet bu kadar beklenti içine kimse girmezdi
-
Kurumu arayan oldu mu bugün
-
@ikt17 hocam o sonuçlarda yazılı sınav ardına mülakatlar başlamış ondan sonra 1.5 2 ay sürmüş, şimdi yazılı sınav ile mülakat arasında 4 ay vardı.. bir bundan bir de Sn Ok bayram öncesi dediği için beklentiye girdik hepimiz
-
@modigliani-0 kardeşim kurumu arasanda Bilgi vermezler zaten iş bakanlıkta
-
Geçen her dakika bayram öncesi açıklanma umudumu götürüyor.
-
@shocking zaten beklemek yoruyor 2 ay sonraya tarih verseler o bile stres yapmaz bu kadar
-
Valimiz Sayın @yskosger , İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökçe OK , Hukuk Müşaviri Durmaz BAYRAKTAR ve İl Müdürü Hüseyin YAVUZ'un hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etti. https://t.co/nWfUUS7Z1i
Sn Genel Müdüre de hayırlı olsun ziyaretleri yapılıyor. -
Kimsenin bu insanların yaşı kaç, kaçıncı defa kpss ye girecekler, kaç defa elendiler , ihtiyaçları var mı , psikolojileri ne durumda diye düşündüğü yok . Bürokrasi nasıl tıkanır işlemez işte bu en büyük örneğidir.