2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Sehitlik de garibanın çocuğuna işsizlik de ...
-
KUrumu aradım 2-3 kere açan olmadı
-
@asımus açmazlar hocam ulaşsan da siteyi takip edin diyorlar gerçekten bu süreci yaşamalarını isterdim
-
Sayın Gökçe Ok twit attı altına taleplerimizi yazalım arkadaşlar. Link Twitter
-
@shocking evet bir doğal akım yaratalım belki etkili olur
-
@asımus 08386 direk dahili numara hocam aciyorlar direk personel daire
-
@kemankeşş2 cevap olarak ne diyorlar hocam
-
@redcrossbjk hocam bana sonuclari aniden ogreniyoruz demisti o da bilmiyor bilse de soylemez zaten
-
@kemankeşş2 biz geçen hafta aradığımızda bizi aramayın bilmiyoruz takdir ederseniz ki bilsek de söyleyemeyiz demişlerdi
-
@kemankeşş2 tamam hocam teşekkür ederim arayayım bi
-
@redcrossbjk çok aradım hocam hangisi acaba hep farklı şeyler deniyor ara konuş kendin verdim numarayı
-
@asımus arayın hocam buraya da yazarsınız farklı birşey demiyecektir
-
Arkadaşlar sayın Gökçe ok un tweetinin altına Murat hocamız talebimizi iletmiş onu favlayıp rt yapalım belki cevap gelir
-
Twitter a biraz yüklensek mi arkadaşlar
-
@ikt17 kesinlikle Murat hoca bile bizden istekli o yazıyor biz yazmıyoruz garip
-
@kemankeşş2 siteden personel dairenin numarasını alıp arıyorum hocam bakmıyorlar telefona. Siz hangi numarayı arıyorsunuz
-
@kemankeşş2 biraz önce aradım. Mülakat sonucları ne zaman açıklanacak bilgi alabilir miyim dedim kesin bir tarih yok dedi. Listeler kesinleşti bakanlığa gönderildi tarzında bir duyum var doğru mu dedim bilgi veremem biz bilmeyiz burası personel dairesi dedi. Peki Gökçe bey bayramdan önce açıklanacak dedi doğru mu dedim böyle bi bilginiz varsa gökçe beyin makamını arasaydınız o zaman dedi tamam dedim
-
@redcrossbjk hocam kurumu aramayın boşuna bence orada çalışan memurların bize bilgi vermesi imkansız , Murat hocamız çok güzel şekilde dile getirmiş tweetardan o tweeti favlayıp rt etme üzerine yoğunlaşalım
-
Ufak bir kıpırdama var hadi arkadaşlar fav rt sayısını 100 küsürlere taşımıştık bugünde yaparsak bize bir bilgi gelecektir bir beğeni rt atalım ️
-
@asımus çok iyi ya bu kadar cesaret edememiştim