2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@80üstamadnnmsz kardeşim ben arkadaşı destekler nitelikte konuştum iletilerime ve itibarıma bakarsanız bu forumda kimseyle en ufak tartışmaya girmedim girmemde lakin arkadaşı desteklememe rağmen bana hakaret vari sözler söyledi , kusura bakmayın rahatsızlık verdim kendi adıma hayırlı geceler
-
Arkadaşlar biraz sakin olun süreç hepimizi hırpaladı. Kazanan olur kaybeden olur birbirinizi kırmayın . Bugünlerde geçer birden fazla mülakat geçiren iyi bilir bu süreci.. sonradan üzülmeyin..
-
@onur06 ve @gencbiraday bana yazmışsınız okumadım kardeşim içeriği ne olursa olsun okumak istemiyorum siz de yazdıklarımı beğenmediyseniz benim yaptığım gibi okumayın yolunuz açık olsun
-
@gencbiraday az önce hesabım geçici olarak kitlendi ve sanki ben hatalıymışım gibi sinir oldum noldu diye baktım bu yazını gördüm öncekini kontrol ettim çok kötü pot kırmışım özür dilerim ben yazdığını sinirle başka türlü okumuşum ama gelip bana üstüne vazife olmayacak şekilde YAZMAKTAN VAZGEÇ GİBİ emir kipiyle konuşan kişiye çok sinirlendim o sinirle yazını yanlış okumuşum özür dilerim hakaretvari değil ama onu kabul edemem sadece ağır bir eleştiri yaptım ya da bu konuya bakış açımız farklı olabilir tekrar özür dilerim
-
@Aslankayserili hocam bu yazdığınız nezdinde buraya son kez yazıyorum buradaki bir kişi derdimizi yazıyoruz diye yazma artık diyor kimisi yazar kimisi yazmaz okumak istemiyorsan geç dedim o kişi herhalde şöyle anlıyor benim derdim var beni alsınlar ühühühü diyorum sanıyor laf attığına göre kendisi onu istiyor galiba benim geçmiş yazılarıma bakın tam tersi kazanamazsam çok üzülmem buradaki kazananlar olursa çokça teselli olur benim için gibisinden yazmıştım OLUMLU ya da OLUMSUZ açıklansın acelem var dedim sadece aradan çıksa keşke dedim geldi bana karıştı işte neyse o kişi hariç herkese başarılar onun yüzünden bana cephe aldılar zaten burada yazmayacam artık böyle insanlar her zaman istediğini alır ha onla aynı fikirde olup yazıyorum diye yazma diyenlere de Allah doğru kimse onu yanında olsun diyorum
-
Arkadaşlar buraya kadar sorunsuz şekilde birlik ve beraberlik icerisinde geldik. Evet sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama biraz daha anlayışla karşılayalım birbirimizi lütfen. Bu uzayan tartışmaların kimseye faydası yok
-
@onur06 bu yazdığın çok tutarsız asıl senin Güzin ablaya ihtiyacın var ki olumsuzluklardan ruhun daralıp yazma diyecek kadar abarttın olayı seni psikiatriye davet ediyorum ruhu bir iletiyle daralan pamuk ipliğine bağlı biri olarak seni pamuklara sarsınlar şeker kardeşim
-
İzole olmuş 4 duvar arasında geçen hayatlar. Yazın sıcağı işsizliğin harareti sorunlar sıkıntılar bekleyişler hayal kırıklıkları ve daha nicesi. İşte iibf'linin kısa bir özeti. Dolayısı ile niyeti kötü olmayan lakin biraz heycanlı biraz panik olan birilerini görünce bu platformdan da izole etmeye çalışmayalım. Bizi bizlerde anlamazsak tuz kokmuş demektir artık. Sürecin belli ki son demleri. Diğer alımın sonuçları açıklanmadan önce bence ramazan bayramında çifte bayram yaşatacaklar az daha sabır demiştim ve bayramdan takriben 1 hafta önce açıklanmıştı. Şimdi önümüz yine bayram ve kurban bayramında da sizlere çifte bayram yaşatabilirler. Eni sonu açıklanacak. Kalpleri kırmaya gerek yok derim.
-
@Pinky hocam olabilir bu tarz şeyler bakın az kaldı herkes aynı sonucu bekliyor. Kalp kırmaya gerek yok. Bu tarz sıkıntıları alttan almak gerekir. Anlıyorum sizi de . Erkenden açıklanır inşallah
-
Önümüzdeki hafta için duyumu olan var mı ? Bayram öncesi son çıkış
-
@06TC üstat bilgi verirse...bizlerde duyum yok hocam
-
@gencbiraday o da en son 3 gün ince çevrimiçi olmuş
-
@redcrossbjk pazartesi bir bilgi verir belki
-
@gencbiraday umarım 3 gun icinde yüzümüz güler
-
Beklediğimiz güzel haberleri alacağımız, belirsizliklerin biteceği bir hafta olması dileğiyle..
-
Günaydın arkadaşlar inşallah hayırlı haberleri alacağımız bir gün olur.
-
Bugün İnş açıklanır
-
27-28 Haziranda yapılan milyonlarca kişinin katıldığı YKS sabah sabah açıklandı, yazılı sınavı 5 ay önce yapılmış altı üstü 200 adam sıralanacak 24 gündür yapılamadı. Elin adamı 6 ayda virüs ilacı üretiyor biz bir sınavı açıklayamıyoruz. Hayırlı haftalar.
-
@redcrossbjk noktasına kadar katılıyorum
-
DÖĞÜŞMEN GUZUM