2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@sntn35 Sayıştay genelde gece 12 de açıklıyor zaten
-
@shocking bende çalışamıyorum kardeşim de elendiğini nerden biliyorsun
-
@gencbiraday Kardeşim elendim derken forumdan sıkıntıdan elendim sosyal medyada öyle bir tabir varya.
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı sıkıldınız biliyorum ama bu bahsi geçen canlı yayınını izleyenler Gökçe Ok’un İfadesi neydi tam olarak bayramdan önce açıklayacağız mı yoksa muallakta mı söylendi
-
Mülakattan elendiğinizi düşünün. O şekilde ders çalışılıyor şahsi yöntemim bu. Yani bir de kpssye kalan 1 ayı düşünürseniz daha etkili olur..
-
@ikt17 Yanlış hatırlamıyorsam. Bayramdan önce yetiştirmeye çalışacağız. Biraz sabırlı olsunlar gibi bir ifadeydi.
-
@shocking teşekkürler
-
@shocking ben gece akşam vakitlerinden de umutluyum ama bir yarın kaldı ya da belki Perşembe sabahı
-
@muzgor dostum göç idaresi gece açıklamaz yinede kesin demeyim ama %99 açıklanmaz
-
@gencbiraday bir ümit işte
-
@gencbiraday insan yüzde 1 e bile Ümit bağlıyor
-
@ridvan bu psikolojiyle ders çalışabilen cindir
-
@ouroboros yok be hocam bu yollardan önceden geçmiş biri çalışır yani yeni ilk gireni bilemem de.
-
Arkadaşlar 3 senedir bu sürecin içerisindeyim ve sizin böyle kendinizi yıpratmanız gerçekten üzücü. Kendinizi mülakat sonucuna odaklamayın unutun gitsin önünüze bakın. Ben öyle yapıyorum. Hem böyle gözden çıkarınca elendiğiniz zaman daha az acı veriyor.
Not: Twitter etkinliklerini bırakmayın.
(Saat 2 ve ben Para-Banka çalışıyorum. Sonucu beklemeyin o sizi bulur zaten zamanı gelince) -
İnşallah bugün açıklanır:))
-
Günaydın forumdaşlarım inşallah bugün açıklanır Allah herkesin nasibini en kısa zamanda versin , şimdi il göç olursa sürece devam eder misiniz ? ( 3yıl+ bu süreçte olanlar iÇin )
-
@gencbiraday ben bırakıcam burası olursa belki kaymakamlık hakimlik sınavlarına falan girerim öylesine uzmanlık müfettişlik kovalamam artık. Olumsuz olursada süreci bırakıcam.
-
Ağustos ortaları gibi açıklanacağını düşünüyorum.
her saat girip duyurulara bakıyorsunuz
Psikolojimiz zaten bozuk sağolsunlar.
iyice bozuluyor yapmayın.
Sayın Gökçe OK geçen promosyonda açıklanma sinyalı veren konuşması sonrası 3 hafta sonra açıklanmıştı. -
Yarını saymazsak son yarım gün
-
daha ilk mülakatı olan arkadaşlar için ders çalışamıyorum falan demeyin aynı hatayı zamanında bizde yaptık sonucun ne olacagı ve mülakat sonucunun ne zaman açıklanacagı belli degil o yüzden en kötü senaryoya göre ders çalışın sonra çok üzülürsünüz tıpkı bizim üzülmemiz gibi.. akıl vermek degil benimki sadece yaşanan tecrübeler