2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Bir tag belirleyelim ve twit atalım. Daha fazla kişiye ulaşma imkanımız olur arkadaşlar.
#GöcveİlGöcmulakat diye bir şey olabilir. 1 kişinin yazması ile olabilecek bir şey değil bu. -
@redcrossbjk bu etiketten yürüyelim
-
Bayramdan önce açıklanmayacak sanırım yavaş yavaş kabullensek iyi olacak...
-
@aryastark öyle gözüküyor
-
Merkez göçte çalışan arkadaş nerede duyumu en son başkanlıkta diyordu
-
Yeni bir gelişme var mı bayram geldi neredeyse ama hareketlilik yok
-
@muzgor kimseye itibar etmeyecekmişiz onu anladık
-
@ikt17 pareto üstadın bir bileğisin var mdıır acaba
-
Merkez göç ve ilgöç mülakatlarının gün içerisinde açıklanmasını bekliyoruz.
@TC_icisleri
@suleymansoylu
@gokceok
@Gocidaresi Şekilde tweet atar mısınız hayıflanmak yerine dostlar -
@muzgor bakanlıkta diyordu da bakanlıkta değil. Günlerdir yazmıyor zaten. Her mülakat sonrası çıkar böyle insanlar
-
@berkayyy hocam yazalım yazdım zaten ama ben kendi adıma en azından bayramdan önce açıklanmayacağını kabul ettim. 1 defa da vaktinde açıklansa... Her alımda herhangi bir aşamasında mutlaka bekliyoruz. Guy'da mülakat tarihlerini bekledik sgk'da mülakat sonucunu göçte yine mülakat sonucunu. Umarım ağustos ayı içinde açıklanır. Uzun vade olarak ağustosu alıyorum öyle daha az zarar veriyor insana herkese tavsiye ederim.
-
Buranın mülakatına girmiş bi arkadaşım var inş geçemez hiç sevmezdim herifi
-
@aryastark Hocam bankanlıkta olmadığı konusunda bilginiz mi var yoksa tahmin mi ?
-
@shocking bilgim var hocam. Bakanlıkta olduğu zaman yine bilgim olursa o zaman da paylaşacağım.
-
@aryastark Liste daha bakanlığa gitmemiş mi kardeşim?
-
@freudo ne kadar iyi kalplisiniz. Hayran kaldım gerçekten. Sevmiyorsunuz diye karşınızdaki insanın nerdeyse yarım senesini heba ettigi sınavı gecmemesini diliyorsunuz. Bravo
-
@redcrossbjk hocam benim bilgim bu. Ben gitmedi diye biliyorum. 1 hafta kadar önce kurumda çalıştığını söyleyen kişi bakanlığa gitti dedi yaklaşık 1 haftadır bakanlıkta onun söyleme göre. Ben de henüz gitmedi diye biliyorum.
-
@aryastark O zaman dükkanı kapatalım biz beklemenin manası yok hocam.. Teşekkür ederim bilgilendirme için
-
@redcrossbjk rica ederim hocam ben bir bilgi alırsam paylaşacağım burada.
Bakanlığa gitti denince araya girmek istemedim kurum içinden biri yazmış belki daha iyi biliyordur diye ama baktım ki 1 hafta geçti açıklandığı yok bayram da geliyor öyle olunca kendi bilgimi paylaşmak istedim. -
@aryastark dün bir arkadaş liste kurumdaymis dedi. Ya henüz gitmedi ya da geldi