2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Boşuna beklemişiz gerçekten
-
Acaba mülakat öncesinde ki 3 4 ayı dikkate almayacaklar da yine bir o kadar daha bekleyecek miyiz ki
-
@sntn35 Burada geçmemişti mevzusu, ws grubunda falan mı söylendi acaba hocam?
-
@Manchester hocam mülakat sonrası bekleme soruşturma içindi.. Ya koskaca 4 ayda ne yaptı kurumlar..
-
@redcrossbjk evet hocam grupta okudum dün.
-
@sntn35 hocam bakanlıktan kuruma gelse burası çalkalanır. Ses eden haber alan olur. Hiçbiri olmadı. Şahsi duyumum da bakanlığa henüz gitmediği yönünde.
-
@redcrossbjk ne biliyim aklıma başka bir şey gelmiyor içşlerinin diğer sınavları 3 4 haftada açıklandı o aşamaları geçti ise niye açıklanmıyor bu
-
@aryastark öyleyse doğrudur hocam benim de şahsi duyumum değil paylaşmak istedim.
-
@Manchester ah bir bilsem hocam.. 200 adamı bir sıraya koyup açıklamak bu kadar zor olmamalı ya. Kaymakamlık, Hakimlik sınavları bile 2 ayda açıklanıyor en geç
-
Süreci bilmedigim icin soruyorum yanlis anlamayin. Listeler belirlendikten ve bakanliga gonderildikten sonra tekrar ayri bir sorusturmaya tabii tutuluyor mu? Bakanlik sadece onay mi veriyor yoksa?
-
Bence aramızda bir uğursuz var 800 kişinin içinde şaka bir yana yani pes artık herşey bizi buldu
-
Hiç şaşmıyo ya. Her zaman beklemekten vazgeçtiğimiz, ümidi kestigimiz zaman açıklanıyor. Yine öyle olucak, yok öyle süründürmeden sevindirmek.
-
@newplanet, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Hiç şaşmıyo ya. Her zaman beklemekten vazgeçtiğimiz, ümidi kestigimiz zaman açıklanıyor. Yine öyle olucak, yok öyle süründürmeden sevindirmek.
Sevineceğimi bilsem sürünmeye razıyım. (Yaz bunu güzel söz )
-
Listenin bakanlığa gitmediğini yada kurumda olduğunu öğrenen arkadaşlar, ne zaman açıklanacağı konusunda da bir bilgi alamıyor mu ?
-
@Alles-Klar kesinlikle süper oldu
-
@shocking bu derece bir imkanım olsaydı 4 senedir bekliyor olmazdım hocam. Malesef. Ayrıca ne zaman açıklanacağını kimse bilemez. Bakanlığa gittiği zaman açıklanması yakındır yorumu yapabiliriz ancak.
Sadece bakanlığa gidip gitmediğini öğrenebilirsem onu öğrenirim. Dediğim gibi o yönde bir bilgim olursa paylaşırım. -
Liste geldiyse kesindir açıklanması
-
@gencbiraday kardeşim çorba oldu ortalık.
Bir arkadaş gitmedi liste halen kurumda diyor. Seninle konuşmamıza ve senin güvendiğin kişiye göre liste bakanlığa gitti. Ne listeymis arkadaş, memleket meselesi gibi maşallah şimdi son durum nedir -
Biz: mulakatlar aciklansin
Gigm: nasipte varsa..
Biz:eee
Gigm: bu kadar.
Su an bu durumdayiz maalesef keske bayramdan once yetistirmeye calisiyoz aciklamasi yapilmasaydi da boyle beklentilere girmeseydik . Mulakatlar biteli 26 gun oldu. -
@sbui61 en çok zoruma giden mevzu bu. Her insan hata eder, herkes yanılabilir. Fakat insan düşünmeli. Bilmeden söylediğim bir söz ile 800 aday ve bunların ailelerini beklentiye soktum. Açıklayacaksak bunu, yetişmeyecekse bir açıklama yaparak gönülleri alalım diye bir adet yok bizde. Onca twit falan hala ses olmamasını da olumlu yoruyorum bazen. Açıklanacak herhalde ki bir cevap vermiyorlar diyorum ama geriye sadece yarın kaldı