2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Eğer arkadaşımızın duyumu doğru ise yarın açıklamamaları için bir sebep yok 10-11 arası açıklayıp, dükkanı kapatıp gitme planları olabilir
-
ben yarından umutluyum arkadaşlar. yarın, yarım gün mesai olduğu için öğlene doğru açıklayıp sonra tatile girecek kurum büyük ihtimalle.
-
@jackraider ben de aynı şekilde düşünüyorum yarın öğlene kadar umutla ve heyecanla bekleyeceğim
-
@gencbiraday şu an en kuvvetli ihtimal sizin dediginiz gibi olması hocam. Sonucta biz mulakata girerken vardi bayramdan once aciklancak soylentisi kurumun da bi plani var o soylentiler o plan neticesinde sekillenmistir.
-
@jhonnybravo dostum tamamen yorum benimki çünkü emin olduğum bilgi sadece gitmiş olduğu bakanlıktaydı listeler , eğer geldiği doğruysa bu iş yarın biter ...
-
Yok mu sağlam duyumu olan arkadaş yazsın bence olmazsada zaten umutlar yarın öğlene kadar aciklanmazsa hikaye olacak sağlam duyumu olan arkadaşları bekliyoruz
-
@aryastark, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@shocking bu derece bir imkanım olsaydı 4 senedir bekliyor olmazdım hocam. Malesef. Ayrıca ne zaman açıklanacağını kimse bilemez. Bakanlığa gittiği zaman açıklanması yakındır yorumu yapabiliriz ancak.
Sadece bakanlığa gidip gitmediğini öğrenebilirsem onu öğrenirim. Dediğim gibi o yönde bir bilgim olursa paylaşırım.Bakanlığa gidip gitmemiş olduğunu ne zaman öğrenebilirsiniz?
-
@aryastark gerçi bakanlığa gittiğini burda başka bir arkadaş doğruladı gidip kuruma geri döndü mü bunu bilsek iyi olurdu ben de umutluyum yarın açıklanacak sanki
-
Yarın açıklanacak olsa muhakkak burda bir duyumcu olurdu şimdi çıt yok bence umutvar olmayalım
-
@modigliani-0 Katılıyorum. Gerçek duyumcular sessiz bence.
-
Duyum olmaması açıklanma ihtimalini sıfırlamaz yarın açıklanmazsa bile yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik mülakatın yapılamadığı kovidli karanlık günlerden iyidir bir gün daha gitti az kaldı
-
@Manchester ben bakanlığa gittiğini duymadım hocam. Daha önce de yazdım benim şahsi duyumum : hala gitmedi. Ha yazdığınız gibi başka biri doğrulamış ve bakanlığa gidip gelmişse bayrama kadar açıklanır zaten.
-
Duyumcular 2-3 güne açıklanacak diyordu. Hani? Aradan 1 hafta geçti bu söz söylendikten sonra. Bu nedenle hersey her an olabilir duyum filan hikâye bence. Bayramdan once de açıklanmazsa artık kimseye itibar etmez ve yolumuza bakarız dostlar
-
@aryastark anladım bilgi alabilirsem demişsiniz de alabilirseniz paylaşırsınız sanırım eyvallah
-
@Manchester paylaşırım hocam tabiki. Dilerim en kısa zamanda hatta bayrama kadar açıklanır.
-
@sbfmezun demek ki onlar gerçek duyumcu değillermiş belki yanlış duyduk herhalde dürümcü
-
@aryastark siİn sadece merkez mi oldu hatırlıyorum sizi öbür başlıktan il göçte kaç doğru geldi size?
-
Sayın Bakan yollarda bayram cikokatasi dağıtıyor. ️Böyle tatli , samimi bir bakan görmedim yaa. Rabbim insallah onun teşkilatında çalışabilmeyi nasip eder.
-
Göç idaresi bu vakitte twit atıyor. Acaba açıklarlar mı?
-
@yafes sanmam hocam