2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Buralarda biri yazmıştı gigm genelde 1.5-2 ayda açıklıyor şeklinde eğer bu süreler doğruysa genelde kurumlar rutinleri dışına pek çıkmıyor az kaldı bekliyoruz
-
Okuduklarımdan anladığım kadarı ile liste bakanlığa gitmiş kuruma tekrar gelmiş . Yani liste kurumda . Bi tuşa basıp sayfaya yüklemek zor olmasa gerek. Demek ki persembeyi bekliyorlar sonrasinda arayip darlayan olmasın diye yoksa liste kurumda iken açıklanmaması çok garip.
-
@jhonnybravo ben orayı kaçırdım bu sonuca nereden vardın iyi iyi hadi bakalım bu da güzel mantık
-
@Manchester hocam biri bakanlığa gitti yazmış biri bakanlıktan geldi yazmış biri liste kurumda ama hiç mi gitmedi yoksa gidip gelmedi mi bilmiyorum yazmış. Ben de gidip gelmiştir ama persemebeyi bekliyorlar diye düşündüm.
-
@jhonnybravo ben onu hiç gitmemiş diye anladım lakin paylaşanlar da tam bilmiyor sanırsam gidip gelmiş olsa iyi olur şimdi bile açıklanabilir o zaman
-
@redcrossbjk ben geldi mi bilmiyorum ama gittiğine eminim kardeşim
-
Hizurudi yunusidi...
-
Yani her an açıklanabilir
-
@Manchester perşembeyi bekliyorlar diye düşünüyorum hocam . Çünkü kurumda calisan biri basta bakanliga gitti demisti burada . Simdi de biri liste kurumda diyor. O yuzden de gidip geldigini dusunuyorum .
-
@jhonnybravo daha önce sizin konuştuğunuz, beraber spor yaptığınız, tekrar konuşma fırsatı olmadı mı acaba
-
@redcrossbjk yok hocam hem ben gitmedim bi kac gun benim gittigim gunlerde de gelen olmadı
-
@jhonnybravo teşekkür ederim kardeşim
-
İnşallah Perşembe bu çile biter
-
@kemankeşş2 Perşembe açıklanacaksa öğleden sonraya kalmaz muhtemelen doğru mudur ?
-
@shocking geçen sene hakimlik mülakatları arefe günü gece açıklanmıştı hocam. Açıklamak için bir süre vakit yok ama beklentide olmayalım bu vakitten sonra
-
Bu liste nerde şimdi sinir oldum
-
@redcrossbjk rica ederim hocam
-
@kemankeşş2 bakanlığa gidip geldi mi yoksa hiç mi gitmedi bunun cevabi lazim. Hiç gitmediyse o listede daha çok değişiklik olur bence
-
@80üstamadnnmsz Hahahhahaha hocam sağolun iletileri okurken buna denk gelince güldüm
-
Belliki bayram önü olayı iptal