2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Manchester merkez oldu hocam benim. Ama merkez grubunda çok etkileşim olmadığı ve sonuçlar beraber açıklanacağı için genelde burada takılıyorum
-
Bayramdan önceki son güne son 12 dakika. Benim çok fazla umudum kalmadı ama inşallah bir kısmımız için belirsizliğin sona erdiği hayatın daha anlamlı olduğu günlerin başlayacağı bir arefe günü olur. Kaybedenin ise bayram arasında kendisini toparlayarak bayram sonu ile kpssye kalan kısa sürede daha sıkı çalışacağı bir vakitin başlangıcı olur. Hayırlı geceler dostlar.
-
Uluslararası koruma başvuru sahipleri ve statü sahipleri için duyuru yazısını görmekten harap oldum
-
@redcrossbjk nedense garip bir şekilde yarın iÇin Umut var içimde umarım güzel bir süpriz olur bizler için, tahminim 11 civarı Sonuçlar sisteme yüklenmiş olur hayırlı geceler forumdaşlar
-
@gencbiraday ne güzel olur gerçekten de.. inşallah diyeyim.
-
Herkese günaydınlar bugün tam gün bekliyoruz inşallah açıklanır arefe günü hayırlı haberler alırız inşallah hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden hayırlı haberler almak dileğiyle...
-
@komyrd tam gün mü çalışacaklar acaba ?
-
@gencbiraday Bu iş için mesaiye kalınmadığı sürece mesai öğlen saatinde biter. Ben öğleden sonra beklemiyorum öğleden öncede düşük bir ihtimal görüyorum. Umarım yanılırım.
-
@shocking göçte çalışan arkadaşıma sorup sizlere bilgi vereceğim
-
@gencbiraday şahsi fikrim öğlene kadar çalışılır
-
@gencbiraday kardeş zaten bugün arefe mesai yarım gün. Öğleden sonra bu iş için kalkınmayacaksa şimdiden umudu kesin ki ben kestim.
-
@redcrossbjk kardeşim arkadaşımla konuştum bugün açıklanmaz diyor bende o öyle diyince an itibariyle ümidi kestim bayram sonuna kadar bari unutmaya çalışalım
-
@gencbiraday yok kardeşim bitti. Bugün kimse beklemesin. Tam gün mesaide açıklayamayalar yarım günde nasıl açıklasın.
-
@gencbiraday vay arkadaş aciklamamak için ne gibi bi sebepleri var acaba. Acikla gitsin siz de rahat edin biz de rahat edelim bayramda. Neyse hocam sagolun haber verdiginiz icin
-
@jhonnybravo ne demek hocam siz sağolun gönül ister ki herkes yanılsın açıklansın
-
Murat hocamız son kez bizler için tweet atmış açıklanmasa da onun gibi duyarlı hocalarımız sağolsun bizleri bizden çok düşünüyor bir fav rt atın bişeyler bayram hediyesi olsun
-
İlGöç Mülakat SonucuBekliyoruz
Murat hoca tag oluşturmuş. Allah rızası için bugün son gün elinizi taşın altına koyun.. Bayram öncesi denildi mesai bitimine az kaldı -
Sn savaş ünlü de Tweet attı. Bayram öncesi son kez yüklenmezsek bize de yazıklar olsun.
-
Tek bi isteğim vardı memlekete ailemin yanına giderken hayırlı bi haberle gideyim. Neyse çıkmadık candan ümit kesilmezmiş bekliyoruz hala
-
Bu saatten sonra ihtimali var mıdır