2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@redcrossbjk dostum ben 7 ağustosa da varım gelecek hafta sonu çok uzak değil ben de isterim bugün bitse bu iş malum yarım gün ve o da bitti hiç olmasa bayram dönüşü salı olsa ama içime doğuyor diğer 45 kişilik de 7 mayıs da açıklanmış benim ki oradan yükseliyor babuş
-
@hagayret dostum bu siyeden 50 kişi dışarıdan 50 kişi ortalama 70 80 kişi twitten bu işin üstüne düşüyor geri kalan 600 650 kişi İnterneti kullanıp bir şeyler yapmaya çalışmıyor ki onları davet de edemiyoruz o yüzden 50 de kalıyor işte twit gücünü tam kapasite kullanamıyoruz atıl kalıyor
-
@Manchester 45 kisilik alım da işe başlama tarihini biliyor musunuz hocam ona gore bi cıkarım yapsak . Evrak teslimiydi vs dersen kurumun ise baslatmayı tercih ettigi ozel bi durum vardir hani atiyorum ayin 15 inden sonra ya da once gibi
-
@jhonnybravo evrak teslimi yanlış hatırlamıyorsam 12-20 mayıs arası işe başlamalar da 20-30 haziran aralarında olmuş dostum
-
@ouroboros gene çalışan vardır bir de değiniz gibi sisteme komut verilir yayınlanır bu işker belli olmaz
-
Arkadaşlar gerçekten hala açıklanmasını bekleyenler mi var merak ediyorum
-
@modigliani-0 he var niye olmasın sınav iptal mi oldu
-
@jhonnybravo 15 16 haziran gibi başlayanlar da olmuş 1 temmuza kadar da sürmüş demek ki 15i gibi başlayıp farklı şehirlerde 15 günde işe başlama kuralı işlemiş
-
@Manchester anladim hocam tesekkur ederim.
-
@norm ben bu yıl içinde 3 kez girdim hocam
-
Şimdi nolcak peki bu iş İnşALLAH sgk meselesi gibi uzamaz
-
Bildiğin yalan oldu ya şaka gibi kimsenin bir beklentisi yoktu geçmiş mülakatlar baz alınarak 2 ay demiştim kendimce ama sayın müdürün açıklaması herkesi yanılttı bundan sonra ne duyum ne söylenen sozler beklemekten ve sabretmekten başka çare yok ne zaman aciklanir Allah bilir umarım hak edenler kazanır ve çok uzamadan açıklanır inşallah ...
-
@komyrd sgk da da 30 gün diyorlardı yönetmelikte bu saatten sonra kime nasıl inanıcaZ bilmiyorum
-
@sntn35 bende aynı durumdayım hocam inşallah bu son olur
-
İnşallah tamam da inşallah diyince olmuyor tıpkı ders çalışmayınca olmadığı gibi twitterdan geniş katılımlı etkinlik gerekli sgk bekledim o kadar süre sonra yedeklerden de olmayınca artık kpss b kadroya başvurdum bi de idariye hazırlanmaya çalışıyom sonuçlar belli olaydı belki kazansam b ye başvurmazdım korkuyorum sgk gibi olacak diye
-
@06TC öpüyorum seni
-
@ouroboros bu arkadaşı çılgınlar gibi savunanlar vardı @06TC
-
@kuruhasan ne kadarda gerçekçi yazıodu deel mi uzun uzun ciddiyetle bilgi vriyodu
-
-
Açıklanma süreci uzadıkça aklıma kötü kötü şeyler geliyor