2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar demek ki liste bakanlıkta değil. Bakanlıkta olsa sayın bakan bayramdan önce açıklayın diye talimat verirdi diye düşünüyorum çünkü kendisi mülakatları bekleten bir devlet adamı değil, en geç bugün açıklanırdı. Liste halen kurumda zaten bu yönde bilgi vermiştim bugün emin oldum. Bayramdan sonra da hemen ilk hafta açıklanır diye beklemek de yine kendimize zarar. Ağustos diyelim ucunu daha geniş bırakalım kendimizi hırpalamamış oluruz. İnşallah ağustos içinde açıklanır diyorum ben. Hayırlı bayramlar.
-
@aryastark bu zamana kadar kurumda liste ne yapıyor acaba çürüdü
-
@gencbiraday hocam sebebini bilmiyorum. Ama ona bakarsanız iş müfettişlik sonuçlarının yazdığı kağıtların turşusu kurulmuş olmalı.
-
@aryastark çok haklısınız arya hanım
-
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..
-
Herkese iyi bayramlar
-
Memlekete Bayram Gelmiş Benim Neyime...
İyi Bayramlarr
-
İyi bayramlar arkadaslar. Bayramınız mübarek olsun
-
Hemen bayram sonrası açıklanması dileğiyle herkese iyi bayramlar
-
Arkadaşlar biliyorsunuz baya bir karışık bilgiler mevcut gitti geldi liste kurumda vs gibi , ben kurumda olup olmadığını bilmiyorum demiştim geçmiş iletilerime bakarsanız bakanlıkta olduğunu söylemiştim Nitekim kurumda olsa açıklanmaması iÇin bir neden yoktu dolayısıyla verdiğim bilgi güvenilirlik kazanmış oldu herkese hayırlı bayramlar diliyorum.
-
@gencbiraday şahsında birşeyler söylemek istiyorum. Bu tür mecralardan hep uzak durdum ama yazılanları görünce birkaç kelam etmek istedim. Nice tasarrufların ve safsataların duyum veya tahmin adı altında söylendiği bu tür ortamlardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum en azından psikolojiniz açısından, iyi bayramlar..
-
@Conmaynardkeynes Herkesin bu sürecin yarattığı stresle başa çıkma yöntemleri farklı hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler. Ben de mesela her zaman ulaşımda olabilecek whatsapp gruplarından uzak durdum. Ama istediğiniz zaman açıp okuyup paylaşım yapabildiğimiz bu platformu seviyorum. Stres bölüşümü yaşanıyor bi nevi. Art niyetli kişiler olabilir ancak @gencbiraday 'ın bunlardan biri olduğunu düşünmüyorum. Neticede buraya bakan insanlar bir duyum var mi diye bakıyor ve böyle incitici yorumlarla bu bilgileri paylaşan insanları kırmaya da gerek görmüyorum. Iyi bayramlar herkese.
-
@Conmaynardkeynes benim psikilojımı benden çok düşünmeniz için teşekkür ederim Arkadaşımızın dediği gibi bende whatsap gruplarını kullanmıyorum hiç bir zamanda kullanmadım 4 sene içerisinde tek kullandığım platform burası gayet de memnunum kimin nasıl birisi olduğunu burayı düzgün kullananlar iyi bilir belli ki forumu ve beni yeterince tanımıyorsunuz kullanıp kullanmamak sizin tasarrufunuzdadır ancak kimseye böyle itham etmemenizi rica ederim sizede hayırlı bayramlar
-
Herkesin bayramı kutlu olsun, Bayramı daha anlamlı kılmak için aşağıdaki kurumları kazanan kişilerden il ve merkez göç için feragat bekliyoruz.
İç işleri uzm yard 5 kişi
Sanayi ve teknoloji müf. yard 4 kişi
Bddk bankacılık uzm. yard 2 kişi
Sayıştay 5 kişi
Tmsf uzm yard 8 kişiISLAK İMZALI DİLEKÇE YETERLİ LÜTFEN YAYALIM
-
@kemankeşş2, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Herkesin bayramı kutlu olsun, Bayramı daha anlamlı kılmak için aşağıdaki kurumları kazanan kişilerden il ve merkez göç için feragat bekliyoruz.
İç işleri uzm yard 5 kişi
Sanayi ve teknoloji müf. yard 4 kişi
Bddk bankacılık uzm. yard 2 kişi
Sayıştay 5 kişi
Tmsf uzm yard 8 kişiISLAK İMZALI DİLEKÇE YETERLİ LÜTFEN YAYALIM
Arkadaşlar acaba bu kişiler feragat veriyorlar da listeyi güncellemek durumunda kalıyor olabilir mi kurum? O yüzden açıklanmamış olabilir mi?
-
@Alles-Klar hiç sanmam kardeşim yedekleri zaten fazlasıyla belirliyorlar
-
Arkadaşlar bence bayramdan sonra çok geçmeden sonuçlar açıklanır. Çünkü Gökçe Bey bayramdan önce demişse işin büyük bir kısmı halledilmiş demektir. Bayramdan sonraya kalması ufak prüzlerden ötürüdür. Yani 1 ay 2 ay filan olmaz, en geç 10 15 ine bu iş biter bence. Hakkımızda hayırlısı.
-
@Alles-Klar bence 10-15 gün de sürmeyecek inşallah bu hafta 6 ve 7 si açıklanır gibi geçen 45 kişilik alımda 7 mayısta açıklanmış ve işbaşı 15 haziran gibi başlamış burada da aynısı olup 15 eylülden itibaren işbaşı yapılsın gibi planlanmış olabilir
-
(45 kişilik kronolojik sıralama - 7 mayıs açıklanma 20 mayısa kadar belge teslimi - 15 haziran-1 temmuz işe başlamalar/ 200 kişilik istenen muhtemel kronolojik sıralama 6,7 ağustos açıklanma - 20,21 ağustosa kadar belge teslimi - 15 eylül-1 Ekim işe başlamalar) en mantıklısı bu olurdu belki bunun için bayram sonrasını kararlaştırdılar bilemiyoruz inşallah herkese hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlarım, herkese hayırlı ve güzel bayramlar dilerim