2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Manchester ağzınızdan bal damlıyor fakat artık umut etmicem
-
@scofieldmustafa umut iyidir iyi
-
-
Buralar çok sessiz.. bir duyumu olan var mı önümüzdeki haftaiçi açıklanır mı
-
Duyum yok olana da itibar etmem artık önümüzdeki 3 4 günden çok umutluyum 6 7 ağustos mantıklı tarihler ve son umut eğer açıklanmazsa işte o zaman sgk gibi bir kaderi paylaşma ihtimalimiz doğar ucu açık olur 2 hafta da açıklanabilir 2 ayda da şimdilik cumayı bekliyorum menfi durumda takip etmeyi bırakmaya unutmaya karar verdim
-
Açıklanıp açıklanmamasını çok önemsemiyorum artık ama yine de söyleyim bence yakınlarda açıklanır 31 ağustosta okullar başlıyormuş bunu da dikkate alırlar insanlar düzenini kursun diye ayarlarlar herhalde bir şeyler hadi yine iyisiniz bence az kaldı
-
Arkadaşlar bugün sordum. "ağustos ayı içinde muhtemelen" cevabını aldım. Paylaşmak istedim.
-
@aryastark muhtemelen mi? Utanmadan böyle mi diyolar bide?
-
@aryastark kim diyor bunu ?
-
İsim veremem malesef sadece paylaşmak istedim. Muhtemelen mi?? dedim. Evet muhtemelen dediler dedi.
-
Tamam işte inşallah 6 7 ağustosta açıklanacak artık
-
@Manchester kardeşim kendini durduk yere beklentiye sokuyorsun yapma.. Sonrasında üzülüyoruz. Şu saatten sonra sadece bekleyeceğiz, günler günleri izleyecek. Bugün yarın diyerek geçireceğiz günleri. Allah yardımcımız olsun
-
@aryastark çok ucu açık bir cevap olmuş . Tez zamanda açıklanır inşallah ders de çalışılmıyor
-
Bugün içerisinde 2 bilgi öğrendim 1-Listeler hazır değil 2-ağustos ayı içinde 'muhtemelen'. Kendi şahsi duyumumdur. Başkası olumlu duyum almış veya olumsuz duyum almış bilemem ben sadece kendi duyduğumu aktarıyorum. Daha önce de söyledim ha açıklandı ha açıklanacak diye beklemeyin arkadaşlar malesef kamu kurumları bizim şu tarihte açıklanırsa bu tarihte belge teslimi olur şu tarihte de işe başlanır tarzı yorumlarımızla iş yapan yerler değil. Hepsinin kendi düzeni, düşüncesi var. Liste bakanlığa gitmiş diyenler, 1 2 güne açıklanır diyenler, fazla beklemezsiniz diyenler oldu. Bu durumda şimdiye çoktan açıklanması gerekirdi lakin listeler hazır bile değilmiş haberiniz ola.. Ağustos ayı içinde açıklanır inşallah demekten başka yapılacak bişey yok. Belki etkinlik düzenlenebilir hızlandırılması için.
-
2.sgk vakası yolda değildir inşALLAH
-
@redcrossbjk valla doatum en son nisan mayıs mı ne bir tartışma üzerine banlanmıştım buradan 2 3 günlüğüne o günden beri takip etmiyorum yazmıyorum buraya mülakatlar da bittikten 1 ay sonra artık iyice açıklanma tarihinin yaklaşıtığını düşündüğüm için iki kelam da ben edeyim dedim belki emsal olur belki olmaz ama 45 kişilikten yola çıkarak bu sonuca vardım 6 7 ağustos eğer açıklanmazsa o zaman diyecek bir şey yok zaten hayırlısı
-
Bence de çabuk beklentide olmayalım ben de SGK dan zamanında dili yananlardanım o yüzden ağustos sonu diyorum tamamen tahmin
-
@Manchester hocam çok daha önce de yazdım ne yazık ki dünyanin pekçok yerinde 7 ayda(ilan 24 aralık) pekçok çalışma yapılıyor ama bizim ülkemizde bir sınav sonuçlandırılamıyor. Gönül ister ki bitsin ama bitmiyor. Bu yüzden beklentiye girme demiştim yoksa yapmış olduğun çıkarım doğru. En basit daha önce de Sn Ok ay sonu dediğinde üzerinden 3 veya 4 hafta geçip 7 mayısta açıklanmıştı. Şimdi de benzer oldu
-
@aryastark normalde hiç bir duyuma itimat etmeyecektim ama sen de troll değilsin ki dostum bak beni zor durumda bıraktın şimdi o zaman 6 7 ağustos teorim de çöktüğüne göre ben yine sessizliğe gömülüyorum
-
@redcrossbjk haklısın dostum