2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Ne okusam çok mantıklı geliyor cidden ama şahsi düşüncem işe başlamaların salgın sebebiyle vakaların artmasının öngörüldüğü tarihlere( eylül sonu -ekim) bırakılmak istenmeyeceği yönünde. Kurum bana sgkya falan nazaran daha dinamik aktif ve çok yönlü değerlendirme yapabiliyor gibi bir imaj veriyor. Bekleyip görelim hep birlikte.
-
@Manchester hocam ben 4 senedir bekliyorum. Emin olun duyun aldığım kişiye inanmasam yazmam. Girdiğim her alımda aylarca bekledim guyda 5 ay sgk'da yine 5 ay. Göçte o kadar olmaz zannetmiyorum ama bugün aldığım bilgiler benim de moralimi bozdu. İnşallah ağustos ayı içinde açıklanır. Yelpazeyi geniş tutalım, ilk haftası ikinci haftası demeyelim sonra hüsran oluyor sürekli açıklanacak diye beklerken kafayı yiyor insan. Kpss'ye başvuran arkadaşlar ona odaklansın. Başka yapacak birşey yok.
-
Arkadaşlar herkes bir duyum paylaşıyor tabi kimseyi eleştirip yargılayamam mümkün mertebe iyiniyet çerçevesinde vermiş arkadaşımızda bilgiyi , ben de nacizane yineleyim iş bakanlıkta artık çok uzayacağını düşünmüyorum, hayırlı geceler...
-
@gencbiraday bu hafta açıklanma ihtimali yüksek midir aldığınız duyuma göre hocam
-
@gencbiraday hocam arkadaş listeler belli bile değil diyor bakanlık da nasıl iş oluyor
-
@gencbiraday inşallah haftya açıklanır ya da bu hafta
-
Şimdi bakanlıkta diyen arkadaş da duyum diyor,
Liste hazır değil diyen arkadaş da duyum diyor..
Kim neyi nerden duyuyor bilemedim.. -
Duyumlara falan inanmıyorum ben kim olursa olsun
-
@Marsiyal duyum görmek istemeyen buraya girmez arkadaşım demek ki merak ediyorsun ki girip bakıyorsun. Bakanlıkta diyen arkadaşın kendi duyumudur, olabilir. Ben de kendi bizzat sorup kulaklarımın işittiği bilgiyi paylaştım. Her gün girip bakan arkadaşlar var açıklansın diye dört gözle bekleyen karnına ağrılar giren stresten uyuyamayan kpss'ye çalışamayan. Bu arkadaşlar biraz olsun hayatına devam edebilsin kpss'ye odaklanabilsin diye yazdım. Sen inanmıyor olabilirsin kişi bazında inandırmak için yazmıyorum genel yazıyorum. Gönül ister yarın açıklansın. Bekleyip göreceğiz.
-
@aryastark yine her zamanki gibi haklısınız arya hanım sizi tebrik ediyorum
-
Bu hafta da açıklanmazsa kuvvetle muhtemel listeler henüz hazır değil eğer bakanlıkta olsa diğer alımlardan da biliyoruz sn bakan süreci bu kadar uzatmıyor.
-
@aryastark Hadi bir taraf doğru kabul edelim diğer tarafın eline ne geçiyor millete umut satarak,benim düşüncem hayırlısı olsun deyip önümüze bakmaktan yana er yada geç açıklanacak her dakika kontrol etmek bana sağlıklı gelmiyor..
-
Arkadaşlar biz bir şeyler yapmaya başlamazsak daha çok bekleriz gibi geliyor.. Daha önce etkinlik derken bazıları Sn Ok'un sözlerine güvenerek katılma taraftarı olmadı ama şu an 4 Ağustos. İlan 24 Aralık 2019'da yazılı sınav sonucu 25 Şubat'ta açıklandı. Hala bekleyelim diyorsanız diyecek bir şeyim elbette yok
-
Bakana mesaj bölümü var içişleri sitesi de yazabilirsiniz
-
@redcrossbjk kesinlikle bir şeyler yapmamız lazım her gün belli saatlerde etkinlik yapalım aksi takdirde ağustosu da eylülü de görebiliriz.
-
Murat hoca önderliğinde yapmamız daha mantıklı Murat güzelliye tweet Atalım o bizler için bir tweet atacaktır
-
@gencbiraday kardeş murat hoca mi sonuç bekliyor. Ona neden söylüyoruz
-
@redcrossbjk burada yeterli çoğunluk çıkmıyor çünkü kardeşim 3-5 kişi tweet atıyor
-
@gencbiraday Sende haklısın ne deyim ki kardeşim ya
-
Akşam 18.00 da İlGöç MülakatSonuçları diye Twitterdan yüklenelim diyorum