2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@ikt17 çok zor hocam ama İşte insanoğlu bir ihtimal bile olsa girip bakıyoruz
-
Hiç şaşırmadım böyle olmasına. Bayramdan sonra beklemeye devam.
-
Dagilabiliriz bence...
-
Yalan oldu aşkımız @ilgöç
-
Hizuridu Yunisidu, Hizuridu Yunisidu, Hızır da olmadı Yunus da olmadı maalesef
-
Ben evdeki eşyaların güvenliği için takibi bırakıyorum. Yoksa indiricem camı çerçeveyi. Bu surecte haber alan paylasan herkese cok tesekkur ederim. Istemeden kirdiysak birilerini onlardan da ozur dilerim. Yas geldi 27 28 e ise girsek bi bu kadar daha yaşar mıyız mechul. Artik bu stresle başa çıkılmıyor. herkese ailesi ve sevdikleri ile birlikte guzel bi bayram diliyorum.
-
12:30 için ümitliyim yoksa bir açıklama yapılırdı açıklamayacağız diye çünkü önceden bizimle ilgilenip açıklama yapmıştı kurum
-
@berkayyy şu dediğin çıksa ne güzel olur
-
@berkayyy hocam bu güne kadar hangi kurumun açıklayacağız yada açıklamayacağız diye açıklama yaptığını gördünüz ben hiç görmedim de. Hatta daha da kötüsü var sgk'da daha önce ve göç'te bugün öğrenmiş olduk.
-
@gencbiraday olmadı
-
Ben şuan kurumda personel olduğunu bile düşünmüyorum
-
Birisi demişti ki:
Sisteme yüklüyorlar, hangi saatte açıklanacağını yazıyorlar ve o saatte yayınlanıyor. Eğer böyleyse mesai saatlerinin bir önemi kalmıyor. -
@ouroboros ama bayramda da açıklanmaz herhalde? Var mi aksi bir örnek
-
Beklemeye o kadar alıştık ki canınız sağolsun arkadaşlar, bayram geçsin açıklarlar inşaallah. Şimdiden hayırlı bayramlar.
-
İçimden bir ses 7 ağustosta açıklanacak diyor dur bakalım ona da az kaldı
-
göç mülakatına 2. veya 3. girişı olan var mı aramızda
-
@Manchester 7 agustosu da bekleriz ne olcak sanki cebimizden mi gidiyor canımızdan gidiyor
-
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama buradan istisnasız herkes bir beklenti içinde olduğunu dile getirip yeri geldiğinde sitem ederken bir çoğunluğu bir tweet dahi atmaya üşeniyor. Kişisel hesabı veya anonim hesap üzerinden olsun buraya yazan herkes istisnasız bir tweet atıp sesimizin daha çok duyulmasını sağlayabilirdi. Yaklaşık 1000 tane aday var sonuç bekleyen, genel müdürün son tweetinin altına atılan tweet sayısı 50 bile değil. Atmak zorunda mıyım diyebilirsiniz. Ama maalesef iibf’linin atanana kadar her süreçte sesini duyurması gerekiyor. Bunun da en etkili yolu tweetter.
-
@extraordinary geçen sene hakimlik var ama gelmez beklemeyelim dostum
-
@Manchester kardeşim içindeki bu sesi sustur nolur