2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@ege-mahmut bölüm ne hocam
-
@ege-mahmut hayırlı olsun hocam bölümünüz iktisat ya da maliye zannımca ekonomi üzerine genellikle gelmiş sorular
-
@ege-mahmut hocam benim iktisat bölüm. Malum ekonomistler olarak az giren var geneli kamucu. Lütfen soruları daha detay yazar mısınız? Duacın oluruz
-
@likiditelikeynes hocam bölümüm iktisat. İktisat mezunları arkadaşların rahatlıkla yapacağını düşünüyorum. Gönlünüz rahat olsun. Bence mülakat komisyonu sert değil.
-
Mülâkatınıza kimler girdi arkadaslar. Bir arkadas jürilerden biri genel müdür yardımcısı oluyor demişti
-
@sbfmezun evet Mehmet Sinan Yıldız komisyon başkanı
-
@newplanet teşekkürler
-
En son mülakata giren arkadaşlar kaç kişinin gelmediğine dair bilgisi var mı?
-
@eomer Ben bugün girmedim fakat 6 kişi gelmemiş
-
Arkadaşlar otobüsle yolculuk yapanlar Hes kodunu kaç gün önce aldı bir sorun olur mu şimdiden alsak 10 gün sonra mülakatım var
-
Hocam onu iyice bir arastirin bizde aldik onu ama fazla geçe de birakmayin derim 199 arayinca oluyor herhalde
-
E devletten alınıyor hes kodu cok basit
-
@gencbiraday Süresiz olarak alabilirsiniz sıkıntı olmaz. Ben bugün aldım 1 hafta var mülakatıma
-
@guyvomen sağolun hocam.
-
@eomer hocam bugün girdim başta yoklama alınırken bikac kişi yoktu fakat daha sonra geldiler sanırım. Sonrasında tek tek içeri mülakata alinirken olmayan bir kişi vardı
-
@newplanet öğleden sonrasından bahsediyorum tabi. Sabah girenler için bir şey diyemicem.
-
@newplanet eyvallah hocam.
-
@ege-mahmut hocam ekonomik krizlerle ilgili özet bilgi var mı elinizde..
-
@gencbiraday bende 25 ine gireceğim sabah mı öğlenmi mülakatınız benim öğlşen
-
Arkadaşlar genel müdür yardımcıları hala aynı mı ? Yoksa müdür gibi onlar da değişti mi ?