2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Elnogate geçmiş olsun hocam öncelikle gelmeyen var mıydı dikkat ettiniz mi
-
@Elnogate genel müdürlüğün nesini sordukar hocam
-
@Elnogate teşekkürler tabiki yoğunluk fazla ozaman fazla bekletmeden bitiriyorlar peki bir soru daha sorucam kaçıncı sıradaydınız ve saat kaçta sıra geldi size
-
@djarumcherry hocam bizi beklettikleri 2 salon vardi. İlk yoklama alindiginda 6 kisi gelmemisti. Ama sonradan geldilerse bilemiyorum
-
@olcay uyum ve iletisim dairesi ne is yapar diye sordular
-
@Marsiyal hocam bölümünü nedir?
-
Arkadaşlar herkes @Elnogate arkadasımız gibi paylaşırsa soruları forumda bir genel kanaat oluşur bende benden sonra girecekler için bilgilerimi aktaracağım inşallah
-
@Pinky bölümümüz?
-
@Elnogate anladım hocam sağolun
-
@Pinky ya bir doğruyu yazamadım hay aksi hocam bölümünüz nedir?
-
@Elnogate teşekkürler hocam yanıtladığınız için umarim hayirlisiyla olur gecmis olsun tekrar
-
@Marsiyal hocam güncel olarak ne sordular acaba
-
@Elnogate çok teşekkür ederim hocam işiniz gücünüz rast gitsin
-
@olcay İnsallah hepimiz icin hayirlisi olur hocam
-
Arkadaşlar iskan ,türk vat ,passport vb kanunlardan soru gelirse bana sordular şeklinde isterseniz ayrıntı vermeden yazabilir mısınız
-
gelmeyenler olursa onları da paylaşalım
-
Arkadaslar daha once bir kac mulakata girdim sorular paylasiliyordu yani merak etmeyin genel olarak sorulan sorular tekrar da sorulmuyor. Rica etsem bize bir fikir olmasi icin sorulari paylasabilir misiniz.
-
@gencbiraday ben de 18nde öğleden sonra girecem inşallah deneyimlerimi paylaşacağım o zamana kadar paylaşanlar da olur umarım bölümüm de ky
-
@80üstamadnnmsz onlardan gelmez hocam boşuna çalışma
-
Sınava girecek olan herkese şimdiden başarılar arkadaşlar. Mülakatım birkaç dakika sürdü. Mevzuat sormadılar bana. Suriyeliler ile ilgili birkaç soru geldi. Güncel ekonomi geldi. Ekonomik krizleri karşılaştırma sorusu geldi.