2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
- 

@Elnogate geçmiş olsun hocam öncelikle  gelmeyen var mıydı dikkat ettiniz mi gelmeyen var mıydı dikkat ettiniz mi
- 

@Elnogate genel müdürlüğün nesini sordukar hocam   
- 

@Elnogate teşekkürler tabiki yoğunluk fazla ozaman fazla bekletmeden bitiriyorlar peki bir soru daha sorucam kaçıncı sıradaydınız ve saat kaçta sıra geldi size 
- 

@djarumcherry hocam bizi beklettikleri 2 salon vardi. İlk yoklama alindiginda 6 kisi gelmemisti. Ama sonradan geldilerse bilemiyorum 
- 

@olcay uyum ve iletisim dairesi ne is yapar diye sordular 
- 

@Marsiyal hocam bölümünü nedir? 
- 

Arkadaşlar herkes @Elnogate arkadasımız gibi paylaşırsa soruları forumda bir genel kanaat oluşur bende benden sonra girecekler için bilgilerimi aktaracağım inşallah 
- 

@Pinky bölümümüz? 
- 

@Elnogate anladım hocam sağolun  
- 

@Pinky ya bir doğruyu yazamadım hay aksi  hocam bölümünüz nedir? hocam bölümünüz nedir?
- 

@Elnogate teşekkürler hocam yanıtladığınız için umarim hayirlisiyla olur gecmis olsun tekrar  
- 

@Marsiyal hocam güncel olarak ne sordular acaba 
- 

@Elnogate çok teşekkür ederim hocam işiniz gücünüz rast gitsin   
- 

@olcay İnsallah hepimiz icin hayirlisi olur hocam 
- 

Arkadaşlar iskan ,türk vat ,passport vb kanunlardan soru gelirse bana sordular şeklinde isterseniz ayrıntı vermeden yazabilir mısınız 
- 

gelmeyenler olursa onları da paylaşalım 
- 

Arkadaslar daha once bir kac mulakata girdim sorular paylasiliyordu yani merak etmeyin genel olarak sorulan sorular tekrar da sorulmuyor. Rica etsem bize bir fikir olmasi icin sorulari paylasabilir misiniz. 
- 

@gencbiraday ben de 18nde öğleden sonra girecem inşallah deneyimlerimi paylaşacağım o zamana kadar paylaşanlar da olur umarım bölümüm de ky 
- 

@80üstamadnnmsz onlardan gelmez hocam boşuna çalışma 
- 

Sınava girecek olan herkese şimdiden başarılar arkadaşlar. Mülakatım birkaç dakika sürdü. Mevzuat sormadılar bana. Suriyeliler ile ilgili birkaç soru geldi. Güncel ekonomi geldi. Ekonomik krizleri karşılaştırma sorusu geldi.