2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@miyopkeynes dostum son bir soru o zaman ben de futbol müzik gibi vs soramayacakları ilgi alanlarını yazsam başka yerlerden zorlarlar mı?
-
Zamanında 3 kurluk bir İngilizce kursuna gitmiştim . Özgeçmişe bunu yazsam İngilizce soru sorarlar diye çok korkuyorum sizce yazsam mı ?
-
Arkadaşlar hani zorlama bi özgeçmiş doldurma işlemindense sade basitçe kendimizi tanıtsak(isim memleket doğum aile vb) sonrsonda eğitim bilgileri ile sonlandırsak bi sakıncası olur mu?
-
Merhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı olsun öncelikle. sanırım özgeçmiş hepimizin kafasını kurcalıyor. Elinde taslak olan vs varsa paylaşırsa çok memnun oluruz. Bu arada ben de özgeçmişte yazılan bilgilere dair soru sorulduğunu duydum bilginize
-
@Manchester Hocam siz zaten özgeçmişinize kendinizle ilgili gerçek olan şeyleri yazdığınız için soru da gelse bi şekilde bir kaç kelime edersiniz
Ama şahsi fikrim özgeçmişi böyle dolu dolu yazmak yerine daha sade yazıp mülakatta aktif olmak en güzelidir -
Elle yazılsa da PC de olsa foto olmayacak demi
-
@asımus düz Metin şeklinde yazdım ben de genel ama hobi falan hiç değinmedim
-
@IS-LM teşekkür ederim
-
Çekocu olup da alandan ne gelebilir
-
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle mülakata girecek olan herkese başarılar dilerim. Bu il tercih durumları mülakattan önce mi oluyor yoksa sonra puana göre mi oluyor. Bilen birisi bilgi verebilir mi acaba?
-
@Estevez mülakat sonrası kazananlar tercihlerini yapacaklar
-
@Estevez sonra hocam kazanmayan adama il sectiremesler sonuçta zaten
-
Anladım acaba guy gibi mi diye düşündüm. Teşekkürler.
-
@Zzeynep ben de hobi falan hiç bahsetmedim gereksiz geldi
-
Arkadaşlar aranızda hem çalışıp hem mülakata kalan var mı?? Nasıl yapıyorsunuz??
-
Genel olarak Zaman yeterli olur mu?? Nasıl bir çalışma planı yaptınız?? Ezber yaparak mı gidiyorsunuz? Ya da başka bir şekilde mi?
-
@ahmetozcelik35 başkasına yazdırabilirsiniz hocam
-
@kemankeşş Ben de calışma ekonomisi mezunuyum. Alandan sorarlar calışma ekonomisi kitabı alıp çalısmanı tavsiye ederim
-
@gencbiraday mülakatı gecerse illeri onlar belirleyecek biz belirlenen illerden sececegiz degil mi? Bir de il göç teskiletlanması her ilde var mı
-
Daha önce mülakata giren ve uluslararası ilişkiler mezunu olan arkadaşlar var mı?