2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@æon_flux ben de 10.00.00 yaziyor tam olarak
-
@jhonnybravo sadece mesai bitimi zannettim ben de. heyet tüm gün yapacak desenize
-
@æon_flux kazananlara mail gelmiş mi kazandıklarını dair
-
@burhan5665 hayır mail gelmedi.
-
mülakata kalmışım, tecrübeli birisi bizi aydınlatır umarım mülakatlarla ilgili.
-
@Arrow il göçü kazanan Relabet e hayli hayli girer
-
@æon_flux bende de 11:30 yazıyor
-
@jhonnybravo Çok iyi olur hocam. Teşekkür ederim
-
@burhan5665 ya orası öyle de bana sayı lazım
-
@burhan5665 mail almadım ben de hukuk kısmından mülakata kaldım. Varsa arkadaşlar hukukçu birbirimize yardımcı olabiliriz. (özellikle hukukçu dememin sebebi 2018 mülakatlarında komitenin yoğun bir sekilde alandan soru sormaları, yanlış anlaşılmasın:) )
-
Herkese iyi aksamlar
Kurumda hali hazirda calisan arkadasimla konustum. Onun girdigi zamanla simdiki komisyon uyeleri farkliymis o yuzden mulakat nasil gecer bilemiyorum dedi. Kurum icinse cok iyi bahsetti cok huzurlu bi ortam dedi calisan kalitesi cok yuksek dedi. Iste kurumun tarihi ve onemli kararlarina calis dedi . Lojman isi yalan dedi yeni gelenletr yer yok dedi onun gelecekseniz gelmeyin dedi bazen cok ters sorulara sorabilirler sasirmayin dedi oyle yani bekledigimden daha az verimli gecti mulakatla ilgili cok sey konusamadik -
Bi de seyi konustuk onun girdigi zamanda cok az kisi gecebilmis sinavi nerdeyse mulakata giren herkesi almak zorunda kalmislar ve bu durumdan pek hoslanmamislar o yuzden bu sinavda listeyi gerekirse biraz esnek davranip tamamlamis olabilirler dedi
-
Sıralamamızı ve notumuzu keşke görebilseydik. Mülakata kalan bir çok arkadaş var gibi gözüküyor.
-
Arkadaşlar mülakata kaç kişinin kaldığına dair bilgisi olan var mı? Max 4 katı olması lazım, tamamlandı mı acaba?
-
@kalendermeşreb hocam ben bugun mülakata girdim oradaki görevliye sordum hukuktan 16kişi sınavı geçebilmiş 20 kişi çağıramamışlar yani. Bilişimde de dolmamış aynı şekilde. Ama genel grupta tam 4 katı çağırmışlar.
Mülakatla ilgili olarak da benimki 15 dk sürdü, ingilizce konuşma olmadı, kendimi tanıtma faslından sonra kurumun görev alanıyla ilgili soruları cevapladım ardından kendi alanımla ilgili sorular soruldu. Genel olarak sohbet havasında geçti. Mülakata girecek arkadaşlara ufak da olsa bir bilgi olsun istedim, başarılar herkese. -
@esü teşekkürler hocam hayırlısı olsun. Giderken bir belge vs istediler mi?
Arkadaşlar girenler buraya yazsa bilgilendirme için yine çok iyi olur.
-
Mülakatlar ne zaman bitecek bilgisi olan var mi
-
@Arrow sanirim 19 u
-
@jhonnybravo teşekkürler
-
@kalendermeşreb merhaba kurum tarafindan kesilen idari para cezalarını kim tahsil ediyor acaba? Bir de bana muafiyet ve menfi tespit farkı soruldu.