2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
İl göç uzman yardımcılığında asil listede olup mülakata giren var mı ?
-
Seneye bu başlıkta birileri mülakat tecrübesi arayacak. Onlar adına özellikle yazıyorum. Sizlere ilk tavsiyem heyecan yapmayın mutlaka bir miktar heyecan iyidir ama fazlası zarar.
5 kişilik bir komisyon vardı. Mülakatta başkan gayet samimiydi. Kurumun aldığı kararlar, yaptığı işler özellikle son değişiklikleri takip edip etmediğinizi önemsiyor. Bu sorulara özellikle büyük soruşturmalardan cevap vermeniz iyi olur. ( ben google, beşli grup ve tofaş,doğuş vs söyledim ama sahibinden kararını unuttum onu sordular) Vergideki uzlaşma ve kurum uzlaşmasından soru geldi. Rekabet neden önemli, devlet niçin müdehale eder.Kurumun yaptığı reklam neyi anlatıyor. Tobin vergisi...Güncel olarak ise Navtex.Başkan dahil herkes en az 2 soru yöneltti. Genel olarak iyiydi. Sadece heyecanınızı kontrol edin. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Herkese başarılar dilerim. -
Öncelikle herkese geçmiş olsun banada aynı sorular geldi navteks kurumun son kararları dünyada yada türkiyede önemli son 3 olay kanundaki uzlaşma reklamları iktisat sorusu size çok karmaşık gelen bir olayı basitleştirin ortadoğuda imzalanan bir anlaşma.Takip ettiğiniz köşe yazarı.Bir kaç soru daha gelmişti.Komisyondaki herkes en az 2 soru sormuştur.Gelecek seneye girecek arkadaşlara tavsiyem heycanınızı kontrol etmeye çalışın. Ben malesef kontrol edemedim çok çok heycan vardı sonuç muhtemelen olumsuz gelecek.Herkes için hayırlısı olsun.Hakeden kazansın inşallah
-
@sayıştayzede2 kardeşim bence umutsuz olma. Mülakatlarda kesin bir kriter yok. Orda bilgiyi vs ölçtükleride yok. Sen zaten rüştünü ispat etmişsin yaptıkları sınavı kazanmışsın. Umarım gönlüne göre olur.
-
@LioN çok teşekkür ederim kardeşim.Bilgini yazılı sınav yada teste dökmek daha kolaymış mülakat bambaşkaymış.Takip ettiğim hocanın üstelik dersinede girmişliğim var soyismini söylemem zaman aldı beynim durdu sanki.Ama vardır elbet bundada bir hayır .Hepimizi için hayırlısı olsun
-
@sayıştayzede2 arkadaşlar mülakatların açıklanmasına yönelik tahmininiz var mı, 2018'de 2-2.5 aylık bir sürede açıklanmış. Pandemiden dolayı sınavın geç yapılması sebebiyle bu sene daha erken açıklanması söz konusu olur mu acaba yazılıda olduğu gibi
-
Kurumu arayıp açıklanma tarihini soran oldu mu acaba?
-
Arkadaşlar merhaba, kurumu aradım henüz bir bilgilerinin olmadığını söylediler açıklanma tarihi ile ilgili. Ama yüksek ihtimalle 3 4 haftaya açıklanır dediler, bilgilerinize.
-
Arkadaşlar Merhaba,
Kurumdan haber alan var mı? Ben geçen hafta aramıştım. Açıklanma tarihi ile ilgili bir öngörü olduğu söylenmemişti. -
@AntiKartel bana geçen hafta 2-3 haftaya açıklanır demişlerdi. Şuan bilgim yok.
-
Az önce aradım covid olması aynı zamanda kurumun esnek çalışmaya geçmesinden ötürü açıklanmıyor olabilir dedi. Önceki senelerde 3 hafta ile 1,5 ay arası sürmüş o yüzden bu aralıkta olma ihtimali varmış. Tatlı bir hanımefendi cevapladı. Esnek çalışmaya geçmenin bir etkisi olduğunu düşünmüyorum diye ekledi. Kendilerinin bilgi dahilinde değilmiş.
Geçen sene 52 daha önceki sene 56 günde açıklanmış ben öyle görmüştüm buna istinaden aynı şekilde olacaksa 12-13 ekim gibi açıklanır. Malum GVS hızlı gidiyor bu süreçte, o yüzden daha erken de açıklanabilir. -
@kalendermeşreb ben de güvenlik soruşturmasının beklendiğini duydum. Listeler tamamlanmış diye biliyorum.
-
Selam arkadaşlar duyum alan vs var mı?
-
@kalendermeşreb Benden Yok hocam tamamen içgüdüsel olarak Ekim ortaları diyorum.
-
@AntiKartel en kötü durum o zaten, nedense bu hafta bir şeyler bekliyorum
-
Ben de bu hafta bekliyorum. Sağlam duyum aldım. Kaynak burç yorumları @kalendermeşreb, içinde söyledi: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
@AntiKartel en kötü durum o zaten, nedense bu hafta bir şeyler bekliyorum
-
@avalist hahah kaynak baya sağlammış artık benim için kesin bu iş
-
Burçlara bel bağlar olduk artık kahretsin @kalendermeşreb
-
bağlantı metni arkadaslar burdan baktim sonuclar aciklanmis sanirim.
-
@buchananreis hocam merhaba, sonucunuz nedir acaba?