2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@requ1em çok zor gelmesi
-
@requ1em gelme durumu müsaittir kıymetli hocam
-
@Econumist hocam sitede mi yazıyor göremedim de
-
5 temmuza ertelenmiş arkadaşlar
-
-
@Econumist yahu çok puan türü var diye dedim belki hani ne bileyim olurya 🥺
-
Nasıl çalışmak gerekir peki bu kurum için ne yapılmasını önerirsiniz. Bunları konuşsak paylaşsak. Sonucta test usulünden farklı olarak yazılı usul olacak. Tavsiyelerijiz nelerdir?
-
@requ1em en sevdiğim trol
-
@jamiryoo nokta atışı olmuş
-
@Yaş35yaş şu dişarda halay çeken arkadaşlar bi evlerinden çıkmazsa temmuz da rahatlıcaz yoksa virüs hayatı felç ediyor daha cok bekleriz
-
Ingilizce sınavı 50 soruluk test dimi. Daha önce deneyimlemis arkadaşlar biraz sınavın içeriğinden bahsedebilir mi? Zorluk seviyesi vs hakkında
-
@Gresham-T yds 70 alabilecek birisi sıkıntı yaşamaz gecen yıl ki gibi olursa tabi sınav cünkü alınan personellerin geneli ingilizce eğitim görmüş üniversitelerden mezun ve eğitimde de yabancı kaynaklar kullanıyorlarmış
-
@æon_flux dediginize gore bugun aciklanmasi gerekirdi ama aciklanmadi beklemek cok zor gercekten kalip kalmadigimizi ogrenseydik ona gore ders calisirdik
-
Sınava girecekler açıklanmadı sanırım ne zaman açıklanır acaba?
-
seneye 95 puan alıp başlık başlık sizce bu puana gelir mi diye dolaşacağım. ukte.
-
@icav kurumu aramistim siteyi takip edin diyorlar bi kac kisi arayip bari kacla kapattigini ogrenip ona gore ders calissak cok iyi olur
-
@zubizubi arasak da söylemezler ben aradım telefonu bile açmadılar
-
@icav bu cumadan umutluyum aciklarlar insallah
-
Liste bugün açıklanabilir mi acaba
-
@Gresham-T bir listeyi açıklamak bu kadar zor olmamalı. listeyi açıklasalar da ona göre çalışmaya başlasak. çalışma motivasyonu olur hiç değilse.