2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
Pazartesi arayıp bilgi alabiliriz.
-
@adanali01 hocam burda ertelenir deyince başka şekilde algılaniyor ama bence liste aciklanip 1 ay öteye muhtemelen mayısa ertelenir diye kendi düşüncem bu
-
@Willsmithh tamam hocam sagolun
-
Geçen yıl girmiştim, zamanında cok güzel olan ama simdi lojmanlarının satışa çıkacak olması, dışardan atanan yöneticiler vs gibi etkenlerden dolayı tüm eski güzide kurumlar gibi tarihin tozlu raflarına kalkabilecek bir kurum.. Sınavla ilgili en büyük saçmalığı Yds barajı koyamaması..Çok insan bilirim 89 90 alan puanı olup 70 Yds si olup buraya basvurayaman..2018 yılı alan sınavı Ankara Üniversitesi tarafından yapıldı ve oldukça kolaydı.İngilizcesi ise Yds kıvamındaydı.Allahını seven İngilizcesi 40 50 bandı ise başvuru yapmayın arkadaşlar.Atılıp tutulacak bir ing sınavı değil..İşletme soruları İktisattan soruldu.Çok basitti.Ama illa işletme çalışayım diyorsanız Yasin Çoban İşletme iktisadi kitabı yeterli olur.120 sayfa.
-
@creativebrain istatistik geçen yıl varmıydi
-
@Willsmithh testlerde 1 2 soru vardı.Klasik de yoktu
-
@creativebrain teşekkürler
-
Maliye bölümü tercih yaparken yok bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
-
90,6 puanım var ingilizcem de fena değil aslında ama hiç yds ye çalışmadım şimdiye kadar. Yorumlardan anladığım kadarıyla ingilizcesi yds ayarında ve 50 sorudan 33 doğru yapmak kolay değil. O yüzden başvurmayacağım kimsenin hakkına girmeyelim. Üniversiteden bir arkadaşım buraya atanmıştı güzel kurum. Herkese başarılar diliyorum hak eden kazansın.
-
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar. Acaba başvuru formundaki önceki başvurular kısmını nasıl doldurdunuz? boş mı bırakılacak yoksa daha önceki girip de elendiğimiz kurum sınavları vs mi yazılacak
-
@queenbee son girdiğiniz 3 sınav dışında bi sey hatırlamıyorum.Bunu kastediyor olmalısınız..?
-
@queenbee yazın hocam doldurun.Boş birakmayin
-
Son 1 yıl içinde yapılan girdiğiniz 3 sınav diyordu . Kurum ve sınav adı istiyodu hatırladığım.
-
Arkadaşlar selamlar herkese. Kurum sınavının ertelenme durumu var mı ? Yani duyum alan var mı?
-
@ege-mahmut başvurular alındıktan sonra duyuru yaparlar hocam ertelecek diye söyledi telefondaki kadın.
-
@karar Süpermis hocam. Siz aradınız öyleyse. Hocam ne zamana ertelenecekmiş peki ?
-
@dust7 hocam bi kaç önceki sınavına girmiştim bu kurumun, hiç yds çalışmadım sizin gibi ve ingilizcesini geçmiştim. Sizin özelinizde herkese tavsiyem yüksek puanlarınızı böyle iyi kurumlarda kullanmayacaksanız ne yapacaksınız eğer işsizseniz kesinlikle girmenizi öneririm 43 yds ile geçebiliyosam siz de geçebilirsiniz
-
@y-ayrancı_ogz01 evet evet 3 tane kurum ve unvan yazan kısımdan bahsediyorum hocam
-
@ege-mahmut evet aradım hocam bu sefer geç ulaştım ama bilemiyorum ne zamana ötelerler ..
-
@queenbee dolduracaksınız o halde