14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Söylediklerinin hepsi temel vatandaşlık kitaplarında bile yazan bilgiler onları herkes biliyor ve anlıyor zaten benim vurgulamak istediğim nokta:
Bizim kurumda da yönetmelikler yayınlanıyor gayet açık olan ve herkesin a diye anladığı şeyden b sonucu çıkabiliyor bunun nedenide yonetmelikler kanunların uygulanması için çıkarilan hukuk kuralları olduğu için atıfta bulunan kanunda istisnai haller yorum yapılabilecek gri alanların bulunmasından kaynaklanıyor kamu kurumları da tabiki hata yapabilir ama memurlar.net te kamuya açık bi şekilde ilana çıkan ve bu kadar ayan beyan herşey ortadayken böyle önemli bi kurumun bu kadar basit bi hata yapacağına ihtimal vermiyorum sadece .Cünkü bu meseleler sınav kurulunda kurul üyelerince istişare ediliyor ve hukuk müşavirliğinden görüş alınıyor muhakkak teknik olarak bi gri alan vardır ki böyle bi uygulama olmuştur diyorum kaldı ki bu kurumda tarım bakanlığına bağlı bi kurum değil mevzuatlarla içli dişli bi kurum. Benimde son sözüm bu olsun -
Bi de öyle şeyler söylüyorsun ki hocam beni ne kadar tanıyorsunda bu düzende senin gibiler çalışıyor da ben işsizim diyebiliyorsun benin niteliklerimi ne kadar biliyorsun ayrıca ben isimle ezmeye filan çalışmadım baştan beri sen kendince ezmeye çalıştın bende fotoğrafı gösterdim sadece sana
-
memurlar. net diyorsun tamamdır şimdi oldu . Kamu kurumlarının memurlar.net sitesinde ilana çıktıklarını bilmiyordum ve memurlar.net sitesinde ilana çıkarak meşruiyetlerini arttırdıklarını bilmiyordum. Ben cahilmişim kusura bakma.
-
Memurlar.net te çıkmasından kastettiğim nokta kamuya açık ,ayan beyan ortada ,herkesin gözü önünde olan bi alim ve bu tür konularda kurumlar daha hassas davranır
-
Ayrıca hukuk fakültesini bitirmeyen herkesin hukuk bilgisi yarim yamaliktir bunda gocunacak bisey yok benimde sizinde iletisimci arkadaşlarında
-
Ayrıca allah daha iyisini de sana versin inşaallah mülakatta da başarılı olursun
-
Hakimleri savcıları geride bırakıp dereceler yapan, hayal bile edemeyeceğim kurumlara girip puanlar alan,milleti 2 ile çarpıp 4 bolen bi kişiyle on eleme sınavından aynı puan almanında ayrıca onurunu yaşıyorum (iletişim teorileri,sosyoloji mevzuat gibi tamamen eşit ağırlıkcilara bakan bi sinavda) evet bu düzende sen bana barajı geç söz kadrona dokunmayacağım diyebiliyorsun onun için düzenide çok eleştirmemek lazım
-
@baykuş ne çene varmış arkadaş sende ya
-
Mantiksiz konuşmalara dayanamıyorum ne yapayım mesela bunu senin bana söylemen gibi
-
Forumun yarısında senin ismin var
-
Arkadaslar tartismanızı özelden devam ettirin sürekli kontrol edip gereksiz konusmalara sahit olmak cok hos olmuyor. Forumu amacı dogrultusunda kullanalım
-
Haklısın hocam tüm cevap haklarımı kullandım ben tamamım
-
@baykuş özelden devam edelim
-
@barocan, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@3pruu arkadaşim şu maile atarsan çok sevinirim. brs_83@hotmail.com Allah herkesin gönlüne göre versin
Yorumları yeni takip edebildim, bu maile de atabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden. fkurtca55@gmail.com
-
Yok mu arayan soran haberi olan ne zaman açıklanacak
-
@siyaset-bilimci arasak kesin 25- 30 is gunu gibi klasik bi cevap verirler hocam
-
İletişim fakültesinden giren biri soruları maille atabilir mi lütfen? tanrikutmurat@gmail.com
-
Sanki bugün açıklanacakmış gibi sürekli foruma siteye bakıyorum itirazlar da açıklanmadı değil mi arkadaşlar?
-
@vasıflıişsiz baktim da henuz aciklanmamis hocam itiraz sonuclari
-
Yarın açıklanır mı ne dersiniz