14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@siyaset-bilimci zemin kat 7 nolu amfi
-
Sınav yerinde üst araması yapan görevliler aynı eldivenle herkesin kıyafetine temas ediyor böyle bir mantıksız tutum olur mu ya
-
@80üstamadnnmsz Benimki de
-
B blok zemin kat amfi 1
-
@Carpe-Vita A ve B blok şeklinde iki binada da sınav olacağına göre epey bi kişi sınava girecek gibi arkadaşlar bi blok kocaman bir bina o yüzden kaç kişi girecek hesabından vazgeçmek en sağlıklısı olacak gibi
-
B blok 4.kat
Geçen sayfalarda ilk 600 denmiş ama ilk 200 girmiyor mu bu sınava? Bence 200 kişi bile yoktur. -
Hbv iibf b blok 1. kat 103 nolu sınıf
-
@vamos Alan Sınavına kadro sayısının 20 katı girer. 30x20 = 600. Mülakata kadro sayısının 4 katı girer, yani 30x4=120. 200 kişi girmesinin tek yolu eleme sınavında 70'i geçen sadece 200 kişinin olması durumunda oluyor. Arkadaşların hesaplaya çalıştığı şey de eleme sınavını kaç kişinin geçtiği sanırım.
-
Ben her grubun alım sayısının 20 katı yazılı sınava girecek sandım. Yani (iibf+hukuk) grubundan İlk 200, mühendislerden ilk 200 gibi.
O zaman 120 kişilik mülakat listesinden normal şartlarda 10 iibf+hukuk mezunu alınacak. 12’de 1.. İhtimal çok düşük:( -
@vamos Hocam toplam 120 kişi mülakata çağırılacak. Nasıl çağıracaklarını biz de bilmiyoruz. Alana bakmadan mı en yüksek 120 kişiyi alacaklar yoksa iibf+hukuk için 40 şeklinde mi çağıracaklar bilinmiyor.
-
@siyasalllııı başkent öğretmenevinde kalabilirsiniz. Eski ama güvenilir ve yakın sınav yerine.
-
@xinna tamam hocam teşekkür ederim
-
@xinna hocam merhaba. Ne yazık ki bu hafta çalışmaya başlayabildim ben. Ama görüyorum ki sosyoloji seçmemiz tesadüf değilmiş. Neredeyse tüm konular sosyoloji. Açıkcası bırakıp İngilizce çalışmaya başladım ben. Siz hangi kaynaklardan çalışabiliyorsunuz sormam da sakınca yoksa?
-
arkadaşlar giriş belgesinde silgi kalem getirin demiş duyuruda getirmeyin ?
-
@3pruu sosyolojiciler kendi alanindan sorumlu,hukukcular kendj alanindan sorumlu. olan bi gariban iibf cilere oluyo galiba kendi bolumu disinda herseyden sorumlu
-
@beirutde iibf nin kaderi bu aslında her şey var ama hiçbir şey yok
-
@3pruu hocam ne sosyolojisinden bahsediyorsunuz anlamadım? Siyasal ve iibfler alan başvurusunu sosyolojiden yapmıştı onu mu diyorsunuz? Yoksa sosyolojiden girenler için ayrı sosyoloji sınavı mı yapılacak?
-
@siyasalllııı genel bir cevap vereyim arkadaş vesilesiyle. Biz psikoloji mezunuyuz ve sorumlu olduğumuz konular sosyoloji. Ondan yakındım. İibf ya da hukuk mezunlarını bağlayan bir konu değil yani. İyi çalışmalar
-
@hkt herseyden azar azar ama hic biseyden tam degil
-
Siyasal ve İibfli arkadaşlar alan sınavı için sosyoloji seçmiştiniz siz de değil mi? Emin olmak için soruyorum