14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@bezgin Doğru başlığa yazdığınıza emin misiniz?
-
Benim olmuş arkadaşlar, hayırlı olsun hepimize
-
Bir tek ben mi göremiyorum sonuçların açıklandığını ?
-
@keynesinvarisi hocam. iletisim baskanliginin sayfasina koymuslar
-
@beirutde Teşekkür ederim hocam.
-
@bezgin sizin için üzüldüm hocam. Umarım daha güzel yollar imkanlar çıkar karşınıza.
-
anladığım kadarıyla bölüm bölüm ayrılmamış puana göre sıralama yapılmış
-
70 barajını geçmene rağmen senden daha iyiler var demek hocam o açıklama. @bezgin
-
@littlefinger aynen öyle. İtiraz sonuçlarından haber var mı biliyor musunuz? Benim olmuş bu arada. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@bezgin sıkmayın canınızı hocam. inşallah daha güzel kapılar açılır size
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar. Rabbim kaybedenlere daha iyi kapılar açsın inşallah. Mülakatları yeni başlıktan takip ederiz. https://forum.tercihiniyap.net/topic/6743/2020-cumhurbaşkanlığı-i̇letişim-uzman-yardımcılığı-mülakatları
-
Hocam doğru yanlışlar nedir kaçtır bunların olduğu bi sonuç sayfası da yok değil mi
-
@hkt yok galiba hocam. anadolu üni. sitesine koyarlar sanıyodum koymamışlar
-
İlan metnindeki bu ifadeye göre adayların kendi alanı içinde değerlendirilmesi gerekmiyor mu?
"(4) Sözlü: Alan bilgisi sınavında kendi grubu içinden başarılı olan adaylardan, kadro miktarının 4 (dört) katı kadar aday başarı sırasına göre sözlü sınav aşamasına geçmeye hak kazanacaktır." -
@beirutde ben de öyle düşünmüştüm bulamayınca sormak istedim yok demek ki olsaymış keşke
-
@zorkar hocam ben mülakata kaldım kalmasına da bence de öyle olmalı sürecin en başından beri söylediğim gibi. Bir de ben hala iptal edilen sorular meselesi nasıl çözüldü merak ediyorum.
-
@zorkar haklısınız, bence de öyle olmalı. hatta belki öyle yaptılar ancak açık açık listeye yazmadılar. bu bile olabilir zira sınav sonuçları bile (doğru yanlış açısından) tam olarak açıklanmadı. benim de olumlu sonucum yine de umarım dediğiniz gibi açıklarlar
-
@platypus yok sanmıyorum baya baya puan sıralaması görüyorum ben listede.
-
@platypus, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
sonucum
Hiç sanmıyorum öyle olduğunu. Çünkü geçen yıl İletişim alanından sadece 2 kişi mülakata kalabilmişti. Alana göre yapmış olsalar İletişim alanından 40 kişi kalması gerek mülakata (10 kişi alınacak o alandan çünkü) bu da imkansız gibi bir şey geçen senenin sonucundan hareketle.
-
Sinav sonrasi dogrularimi kontrol ettim emin olduğum puandan 10 puan aşağı gelmiş. İmkansız gibi. Tuhaf bi süreç oldu benim için. Devam edenlere başarılar...