24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
@Aslıhannn 2018 yılında en yüksek puan olarak 77, küsur ile İstanbul kapattı bu yılda en fazla bu puanlar da olur diye düşünüyorum , ayrıca il tecihide önemli tabiki , umarım 3 tercih hakkı olursa daha iyi olur tabi
-
Maliye soru bankasi onerileri alabilir miyim?
-
@zenginmemur vmy de test olma ihtimali yüksek hocam
-
Merhaba dostlar.
Öncelikli olarak Sayın Berat Albayrak tarafından yayınlanan görsele ve yaptığı duyuruya dair aklınıza takılan çok fazla husus ve ortaya çıkan bir çok soru olduğunu gördüm. Bana da ulaşan soruları da düşünerek bir genel metin hazırlamak istedim. Biraz rehber, biraz benim yorumlarım, biraz da objektif bilgiler ve yönlendirmeler içeren bir metin oldu. Umarım her 4 sınava dair aklınıza takılan hususlara bir nebze yanıt olur.
Diğer yandan ilandaki eksik ve sakıncaları da değerlendirmeye çalıştım. Bunları da belirterek yapılabileceklere yer verdim.Buyrunuz;
-
@olumlu-düşün insallah öyle olur hocam, Teşekkürler
-
Yarın Gibi arayalim
-
Bittik resmen
-
2018 resmen yok sayıldı
-
Bunun anlamı nedir? 2018 Resmen yok sayıldı -
@meç hocam ortada ilan yok henüz, ucunu açık bırakmış bakan beyimiz, ne kadar tepki gösterirsek o kadar iyi. hakkının yendiğini düşünen herkes yarından itibaren gib ve vdk sınav hizmetlerini arayıp bu konuda şikayetini dile getirsin, bu belirsizlikle mücadele edelim
-
Dile geldi bakanlık, maşallah. Noktayı koymuş.
-
@Fischer belki de üstteki hmb'nin açıklamasını görüp küfretmişimdir
-
Çok normal değil mi ? Neden şimdi verdi ilanı çünkü korona bahanesi oldu. Bundan daha iyi bir ortam yakalayamazdı ilanı biraz daha ötelemek için zaten istediği de bu değil miydi? Yazıklar olsun ama gerçekten senelerimizi tüketti şimdi sayesinde herkes girecek sınava. Biz 2 senedir bekledik cabaladık o yarışa daha da fazlasını dahil etmiş oldu ve hepimizden kurtuldu
-
İlanı duyan herkes köşesine çekilmişti buyurun devam edin ama şunu asla unutmayın 2020 de yapılacak sınav herkes için felaket olacak rekabeti o zaman göreceksiniz. Şimdi daha düşük puanla Müfettişlige girecek olanlar Guy a zor girecek. İl tercihinde girse kurum sinavindaki rekabet bitirecek olayı
-
bakanlık noktayı koymuş 2019 puanım olmasına rağmen 2018li dostlarıma üzüldüm hakkaniyet olsaydı 2020 öncesi gelirdi bu sınavlar ..
-
Yazıklar olsun gerçekten . Şu rezelate sevinen arkadaşlara da tek sözüm 2020 KPSS sınavı bildiğiniz şampiyonlar ligi olacak .
-
@IS-LM hocam mesele 2018 de değil mesele sınav öncesi ilan sözünü verdi rekabet herkesi mahvedecek verilen şu kadroyla
-
500 hm uzman yardimciligi yds sartiyla cok zor degil mi? Var mi o kadar kisi strateji icin acik kalan konj bile olmustu hatirladigim kadariyla.ondan yds sarti kalksa sahane olmaz mi? Elimizde daha fazla sinav olur en azindan.
-
80 üstü puanı kullanamadık. Sanma ki vazgeçtik daha iyi şekilde gelecez
-
Kurumiçine peşkeş çekilen kadrodan bize kalan bu hadi buyursun paylassin herkes hadi herkes derse aman vakit kaybetmeyin