24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
Arkadaşlar rahat olun 2018'de böyle bir durum oldu 2017 puanı olanlar başvuru yapabildi, o yüzden siz rahat olun bu ilan a 2018 ve 2019 puanına sahip olanlar başvuru yapacaklar , bu yıl kpss 10 Eylül tarihinde açıklanacak ve ilanın başvuru süresini de ona göre ayarlanır , ** bazı umut kırıcı ( şahıslar ) ve ilan gelince buraya gelen şahıslara itibar etmeyin , siz ilan ile ilgili daha farklı şeyleri düşünün , sınavları aynı gün olmaması için çaba gösterelim ve diğer konulara kafa yormamiz lazım ve ** Twitter da daha çok etkinlik yapmalıyız.. Allah yardımcımız olsun
-
@Hayaller71 hocam sizde herşeyi çok iyi biliyorsunuz maşallah 2020 açıklanana kadar geçerli 2018 puanı
-
@paretowilfredo piyangoluk bir durum yok ki üstad burada 2018 sadece bir kaç sınava girmiş ve ilan için burada çaba gösterenleriz biz **2018 ilanı vermeyip 2020 vereceğini düşünmek piyango değil bence başka birşey neyse saygılar
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ HAFTA İÇİ HER GÜN
15.00'de
️ Devlet büyüklerimizi sesimizi duyurabilmek
️ Talep edilecek kadrolar, belirtilecek sorunlar değişiklik gösterebilir. Ama her ne olursa olsun Twitter da olalım
Geleceğin için Sende Katıl
GÜNDEMDE YER ALABİLME ETKİNLİĞİ YAPILACAKTIR!!Bunun için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Gündeme girene kadar,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Twitter etkinliklere yeni katılacak olan arkadaşlar lütfen tagı kendiniz yazmaya çalışmayınız.
aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz
İlk bir saat gündemde yer alabilmek için aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@olumlu-düşün aylardır doğru düzgün ileti yazmıyorum kendi çapında laf sokma bence diye belirtmişim orda zaten ne puan muhabbetiymiş bıktırdı artık
-
@olumlu-düşün Hemen her etkinlikte en önde olmuş, kimse etkinlik yapmazken bile twit atan, her fırsatta sizin sorununuzu her mecrada dile getiren birinin teşbih için yazdığı tek kelimeyi çekerek yorum yapmayın dostum.
Olumlu düşünün -
@paretowilfredo Ben sizin bizim için ne kadar çaba gösterdiğinizi çok iyi biliyorum bunun için hiç şüpheniz olmasın ve çok da teşekkür ediyorum ve her zaman da söylüyorum , yorumum da sizi eleştirmek için yazmadım sadece sizden o yorumu beklemezdim
-
@Hayaller71
Size laf sokmak gibi bir niyetim hiç olmaz , sadece biraz bilgiyi tam öğrenip ondan sonra yorum yapmamın daha sağlıklı olacağını düşündüğüm için cevap yazdım , doğal olarak da burada yorumlara cevap yazmak en doğal şey olsa gerek , teşekkür ederim.. iyi günler -
@olumlu-düşün Dediğim gibi dostum bir teşbih bu. Farkında iseniz iki kesim için ortak kullandım ve emin olun Bakan bey kanadından yorumlayarak yazdığım için işler tam da böyle gözüküyor. İlanın belirsiz dili, havada bıraktığı onca şey varken 7 ay sonraki sınava dair 5 - 6 ay sonra açıklanacak koşullar özellikle 2018 puanlı sizlerin puan geçerliliği bitmeden hemen önce lehine olduğunda adeta piyango gibi olacak. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek bu malesef. Bir çok kişi sayı az ama olsun en azından girebiliyoruz diye düşünecek ve razı olacak bir çok defa olduğu gibi. Bugün böyle görünmüyor bu ama 5 ay sonrasının projeksiyonu benim yaptığım.
İlanın 2018 2019 puanlı dostların etkinliği ile bir anlamda söke söke duyurulduğu benim ilk söylediğim cümledir konuyu yorumlarken.
Hüsnü zan etmek zor değil dostum
Bahtınız açık olsun. -
@olumlu-düşün iyi günler
-
@paretowilfredo Üstadım demek istediğim bu ilanın zaten 2018 ve 2019 kpss giren bizler için geldiği, şayet 2020 kpss girenleri dahil ederlerse bence 2020 için piyango olur çünkü beklenen biz 18 ve 19 lu lar için olması , saygılarımı sunuyorum .. ve bize verdiğiniz destek içinde tekrardan çok teşekkür ediyorum..
-
Arkadaşlar puanlar 18-19'u kapsarsa ve pareto üstadın tahmini gibi 1300 kisilik bir ilan gelirse sizce 'ortalama' puanlar nasıl olur?
-
arkadaşlar simdi son durum nedir bilen var mi. tek bir sinav mi olacak sozlu mulakat nasil olacak bize sorulmayacak mi hangi sinav icin basvurdgmz falan kafamda deli sorular
-
@rabia89 bakanlık acıklamasina göre tek sınav.Ancak vmy klasik sınav ve müfettislik merkez uzmanlik gibi bir kadro.Vmy belki tarihi ertelenir.
-
@zenginmemur peki tek sınava nasıl gireceğiz ? Kpss den belli bir puan alan herkes mı sınava girecek anlayamadim
-
@Su28A bilmiyorum.Belki tek puan türü olur.
-
2 3 kadronun tek bir gün net şekilde sınav belirtilmesi bana da hepsi için tek sınav yapılabileceğini düşündürüyor , yapılandırma içinde yönetmelik değişikliği bu unvanlarin alım şekli belkide komple değişecek.
-
@Willsmithh sıralama nasıl olacak kim neye göre vmy yada duy mülakatına kalacak. Daha önceleri böyle bir uygulama olmuş mu?
-
@Willsmithh hali hazırda guy olup vmy için sınava girenleri burada nasıl ayırt edip puanlama yapacaklar? Tarihlerde bir düzenlemeye gidilecektir bence.
-
@beveridge-eğrisi eger sınav seçtirirlerse hali hazırda işi olanlar vmyi tercih eder.Ben şahsen duy yada guyu seçerim.