24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
Bu virüsten biz temmuz ayında kurtulmuş olacakmıyız acaba şehir dışına çıkmayı bile istemeyecek çoğu insan nasıl böyle bir karar verebildiler önceden belki kpss ertelenecek şuan kimse önünü göremezken nasıl 2018 puanlarını yok sayabilirler gerçekten yazık çok yazık
-
Allah aşkına bu nedir ya. Susup kabul edicez bu durumu. Ben hayatımda böyle saçmak şey görmedim iki sene bekle gelen ilan sayısı 1000 oda 2018 puanın hiç olsun .
-
@poncik hocam ortamdan yararlandı işte. Bundan daha güzel fırsat var mı? Virüs var dedi attı tarihi. Bir daha beni rahatsız etmeyin dedi işte
-
Arkadaşlar bu hm uzmanlığı yazılı sınav + mülakat mi olacak yoksa direkt sözlü sınav şeklinde mi olacak
-
@frank direkt sözlü sınav hocam
-
Hmy için alımlar hangi puan türünden oluyor arkadaşlar ?
-
@mrdgn onun yeri burası değil kendi başlığında sorabilirsin
-
2018 puanı dahil edilmesin kabulum de arkadaşlar bari sayı için etkinlik yapalım. 2020 puanı alacak kardeşim gel sen de katıl yapılacak etkinliklere
-
@Köşeminderi nasil kabul edersiniz hocam 2018 gecerli olmamasini
-
Şu saatten sonra b grubuna çalışmak daha mı mantıklı olacak acaba.
-
@issizmezun kabul edemem de etkinlik yapalım desem kim gelir ? 2019 puanım yok benimde. Ama 2020 sınavına girecekler katılmaz. 2019 puanı olan ders çalışmaya başladı.
-
Herşeyi yazmışlar bari illeri de yazsalarmış zahmet edip. Bari 2020 ye girecekler ona göre girsin sınava
-
Etkinlik yapalım arkadaşlar. Bu ortamda belki KPSS sınavı bile ertelenecekken nasıl bir öngörü bu. Sınav ertelenip sonuçlar geç açıklanırsa ne olacak acaba ?
-
@grundig bunlar hepsinin hesabını yapmış hocam ertelemezler o sınavı. Bu kadar emin bir şekilde söylediğine göre
-
İnşallah kpss yi yine ortak sınav şehirlerinde yapmazlar ya bu ortamda başka şehire gitmeyi hiç istemiyorum kalabalıgı daha cok toplamazlar umarım biraraya
-
Arkadaşlar Twitter da etkinliklerle katılım gösterelim lütfen yoksa 2018 puanlarimizi verdiğimiz emekleri hiç uğruna harcayaklar lütfen Bakanın , Hazine ve Maliye Bakanlığı Twitter adresinin ilanın altına yorumlarınızı yazın , hatta arayalım bakanlığı geçen arkadaşımız burada numara paylaşmıştı Gib in , biz birlik olmazsak hakkımızı yerler .. şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
-
@poncik Bence eskiden olduğu gibi bu seneye mahsus her ilde yapılabilir alan sınavı 4 aya kadar bugün ki durumdan daha ıyi bir hâlde olacağımız kesin bulaşıcı hastalık konusunda ama yinede tedbiren her ilde yapılabilir.
-
@akncıı bencede sınavın ekim ayında yapılması da bunu gösteriyor 2020 leri dahil etmeseydiler bu sefer bunlar ilan için baskı yapacaktılar bir taşla iki kuş vurmuş oldular. Şu da bir gerçek 2020 ye girecek olanların çoğu yine 2018 ve 2019 sınavına girenler olacak geçen yıl p48 puanı hesaplananlarin sayisi bayağı azdı bakalım hakkımız da hayırlısı.
-
@Köşeminderi nasıl kabul ediyorsun 2018 puanının kabul edilmemesini ??? O kadar emek veren insanın hakkını nasıl basitçe bosverelim diyorsun ?
-
@olumlu-düşün gel etkinlik yapalım desen katılacak misin? 2018 puanlı olarak sayımız 500 u geçmez.