2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Çeko okuyanlar ölsün o zaman neden bizim puan türümüzden yok ki !
-
@ozge91 hmuyda vardi hocam bunda da olabilir
-
@toroskaplan hocam defterdarlık yönetmeliği 2020 subat ayinda hazirdi onceki gonderilerime bakarsaniz söylemistim yayınlanmasi simdi oldu. Yazili+sözlü olur büyük ihtimalle
-
@city-of-justice p14 %60 iktisat ağırlıklı hocam.
-
Bölüm bazli olayı, paretonun olabilir ihtimalinden mi çıktı. Yoksa belli olan bir şey? duydan da patlariz yoksa...
-
@fatos Sadece sözlü yapma yetkisi de var onu niye yokmuş gibi davranıyorsunuz. Diyelim ki yazılı sınav yaptılar yazılı sınavda kamu yönetimi ve işletme de mi dahil edilecek ekstra onu da mı çalışacaz. Yüksek ihtimal bölüm bazlı mülakat için kamu yönetimi ve işletme de dahil edildi.
-
@EsTerGon-Kalesi Olabilir sınav yönetmeliğinde bahsi geçen bölümlerin ağırlık oranı yüksek olan puan türünden çağırırlar adayları sadece mülakat için..
-
@adam-simith Sınav yönetmeliğindeki bahsi geçen bölümlerin dışına çıkmazlar ve bu şekilde mülakat ile alım yapan kurumlar ziyadesiyle fazla..
-
Bölüm bazlı olmadan 4 katı mülakata çağırılirsa kaça düşer puanlar
-
@city-of-justice hocam mülakata 4 katı çağırılirsa kaça düşer puanlar
-
Görünen o ki artık 90 altı puanlar hiçbir işe yaramıyor
-
@mathilda SGK denetmenliginden yola cikarsak puan türleri farklı ama yine de 4 katı mülakata çağrılsa 86-87 arası kapatır gibime geliyor Duy için..
-
@mathilda 90 ve üzeri yapan zaten ilk 150 içinde vardır bahsettiğimiz 4 katı mülakata katılacak kişi totalde en fazla 1200 kişi ona göre hesap edersek 90 altı rahat görür ancak 86-87 altına inmez diye düşünüyorum çoklu puan türüyle.
-
Bölüm ayrımı olmasın ya çok saçma uygulama
-
Bölüm bazlı geleceğini düşünmuyorum farklı puan türleri eklenebilir o da her halukarda 85 ustu girer
-
@malik Kamu yönetimi ve işletme eklendiği için sınav müfredatına o yüzden p25 ve p31 muhakkak eklenir puan türlerine. Sadece mülakat ile alacaksa çünkü yazılı sınav yapacaksa kamu yönetimi ile işletme ne alaka daha önce sınav müfredatında yoktu. Apaçık kamu yönetimi ve işletme eklediği için sadece mülakat olacak besbelli.
-
Umarım bir darbede bu ilandan yemeyiz zaten elimizde ne kaldı 3 senedir bekliyoruz 1000 kişilik guy ve 300 kişilik defterdarlık . Hmuy zaten gitti , vmy desen son alımda bile kontenjan doldurmamışlar bunda da tamamlamazlar gene . Bu kadar beklemenin sonu bu olmamaliydi
-
@city-of-justice yonetmelikde iibf diye yaziyor zaten
-
@city-of-justice hocam ilana çeko ağırlıklı bir puan türü eklenebilir mi sizce?
-
@MiltonKeynes Şimdi ne desem yalan olur sınav yönetmeliğine göre birtakım çıkarımlarda bulunduk aynı zamanda Pareto üstadımızın dün geceki paylaşımları üzerine fikir yürütüyoruz. Çeko alırlar mi bilmiyorum ama alsalar bile p42 olabilir. Hayırlısı artık