2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Cemre33 zaten kimse kesin olduğunu iddia etmedi ki. Uzun yıllardır alım yapmayan dolayısıyla insanların ilan hakkında fantazi kurmasının pek doğal olduğu bir alım bu.
-
bu hafta da gelmedi iyice endişe seviyemizi arttırdı
-
Etkinlik yapmak gerekiyor.. 2018 de ki iptal edilen vmy gibi olmasın. 2000 kişilik ilan verdiler elle tutulur bi guy kaldı. Duy ilani bu zamana kadar gelmemesi bu alımın iptaline kadar gider.
-
@mc61 bence gecikme nedenlerinden birisi sınavı Ocak ayında veya sonrasında yapma niyetleri , ve daha sonrada paretonun dediği mesele umarız bir şok da bu ilandan yemeyiz .
-
@Semihylc vallahi hocam bunlardan herşey beklenir. Alımı ocak gibi yaparlarsa 35 yaş mağdurlarının suçu ne.. sayın bakan alımların yıl sonuna kadar yapacaklarını söyledi ama duy da bi hareketlilik yok
-
Sınavları bu yıl içinde yapacağız dedi. Bu demek oluyor ki, 27 Aralık (!) Yazılı olacaksa 27 Aralık'ta olacak, bu da demek oluyor ki, ilan 3-5 güne gelmezse sözlü, geçmiş olsun.
-
@strtmn hocam sözlü olmasi durumunda bölüm bazli mi olur yoksa 4 5 puan türü şeklinde direk 1200 kişiyi mi sözlü mülakata çağırırlar
-
@mc61 yani o kısım için fikir yürütemiyorum dostum. Yani kamu yönetimi - işletme bir şeyler anlatıyor sanırım ama akıbeti ne olur bilemiyorum.
-
@mc61 hocam alımların bir kısmını yıl sonu bir kısmınıda daha sonra alacaz dedi bakan inşlh iptal edilme durumu olmaz ama tabi yaş mağduriyeti oluşabilir .
-
Arkadaşlar 86 87 puan aralığında mülakata kalma şansı ne olacaktır.İstediğim bir kadroydu hüsranla biter mi
-
İlan hala gelmediğine göre sanırım mülakat olcak
-
@whshw 1200 kişi direk mülakata çağırılırsa puanlar kaça düşer
-
@mc61 puanlar düşmez o zaman hocam bölüm bazlı olursa 85den aşağısının şansı yok 85 bile bilmiyorum meçhul.
-
@mc61 hem bölüm bazlı hemde birden fazla puan türü olursa baya yüksek kapatır. Sadece sözlü olup birden fazla puan türü olsa mesela SGK gibi gene 86 87 görür herhalde
-
@Semihylc hocam sgk 85.5 puanla kapatmisti en sonki alımda defterdarlık eğer sözlü mülakat olursa 84 lere düşeceğini tahmin ediyorum
-
@Semihylc bölüm bazlı olupta nasıl yüksek kapatacak orasını anlamadım? Sözlü mülakat olursa yüksek kapatabilir belki ama bölüm bazlı olunca nasıl yüksek kapatacak
-
@d3mir3l sadece bölüm bazlı olmasından ziyade puan türü önemli . Mesela benim kamu yönetimi puanım p48 göre daha yüksek . Farklı puan türleri zaten olursa ister istemez ortalama artacaktır. Hayırlısı olsun ya kısa zamanda gelsede bizde yolumuzu çizsek
-
@Semihylc yoo kamu puani p48 puanimdan daha düşük. P48 87 kamu puani 86
-
@izzo bende de tam tersi mesela işte sadece p48 ile ilan gelse baya düşer , ama farklı puan türleri çıkarsa çarşı karışır
-
@Semihylc hocam kamu puan turu diyoruz da tam olarak p kaç ile alıyor kamu