2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@adanali01 ilanın gelmesini istemeyen insanlar gördüm bugün twitterda delirmemek elde değil
-
@Oğuz-Kağan hala gelmedigine göre, sadece sözlüye göz kırptı artık. Guy, duy, vmy mülakatları pesi sıra olur, duy da o mülakat tarihlerinden belli bir süre önce ilan edilir. Şuan bence oraya gidiyor. Alaka işte.
-
@müspetmenfi nasıl ya, gerekçeleri neymis hocam?
-
@strtmn Devam eden sınav süreçleri varmış varmış onlar tamamlanırsa düşük puanlılara da sıra gelirmiş
-
@strtmn Benim için farketmez sadece mülakat ile alım olması çünkü puanımda sıkıntı yok çok şükür. Ancak sadece mülakat ile olacaksa ilk mülakat hakkı Duy'un olmalı çünkü 5 yıldan beri açılmayan bir sınav ve yıl bitmeden Aralık ortasına kadar gelirse süper olur. Fazla bekletip durmasınlar artık. 2-3 hafta içinde gelmezse ilan cidden Hz. Mehdi'nin gelişini bekliyorlardır diye düşünmeye başlıyacağım artık
-
@Oğuz-Kağan Hocam düşük puanlılar diğer süreçlerin bitmesini bekleyeceğine ilanın eski usulde bir an önce gelmesine çalışsalar herkes sınava gircek ama bunu anlayamıyolar bir türlü.
-
silinmiştir
-
@Oğuz-Kağan Hocam baya bunalmışsınız anlaşılan ama sakin olmakta fayda var puanınızda yüksekse stres yapmayın bu kadar söylediğiniz sözler başkalarını incitebilir.
-
@müspetmenfi Bunalmamak elde değil kardeşim. Sen bütün sınavları aç ama söz konusu 5 yıldır açılmayan Duy sınavı olduğunda kılını dahi kıpırdatma soruyorum sana kabul edilebilir bir şey mi bu yani. İlla ki Bakanlık önünde kendimizi yakarsak mı akılları başlarına gelecek kurumların. Nedir bu Duy mesleğinin günah keçiliği ya
-
@Oğuz-Kağan kendini kaf dağında gören bir ego tatmini sonra bir evham daha sonra hz mehdiyide araya katman güzel bi karışım olmuş
-
@Oğuz-Kağan, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@müspetmenfi Düşük puanlılar cidden akıl fukarası otursunlar önce yüksek puan almak için çok çalışsınlar daha sonra gelip bizim gibi yüksek puanlılar ile yarışsınlar. Bo de bunlarla uğraşmayalım. Yeteri kadar gergin süreç yaşıyoruz nerde kaldı bu Duy sınavı ya 5 yıldır açılmayan sınavdan bahsediyoruz. Cidden Hz. Mehdi'nin gelişini bekliyorlar
Allah once sana akıl fikir versin ukala
-
@Oğuz-Kağan Sonra niye 'bu ilan gelmesi için kimse için uğraşmıyor' diyorsunuz. Bazıları bölüm bazlı savunması veya sadece sözlü olması gibi istekleriniz yüzünden öğretmenler gibi sesimiz duyurulmuyor. Sadece kendinizi düşünmeniz sistemi daha kötü hale getirdi.
Ben burada uzun süre gelmeyen Mali hizmet Uzman yardımcılığı için komisyonda bakana sorduralım dediğimde az kişi katılmıştı. Sonra buraya gelip dert yanıyorsunuz. -
@hayırlısı035 Umarım bölüm bazlı mülakatlı falan gelmez herkes girer sınava bekleyip göreceği artık kimse yanaşmıyo etkinlik yapmaya hayırlısı artık
-
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bütçe görüşmesi bugün. Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerine katılan Cumhur İttifakı üyelerine lobicilik yapalım, bastıralım. Bir an önce ilan gelsin artık
-
@city-of-justice muhatap kim hocam. Twitter adresi ya da isim paylaşırsanız ben destek olurum.
-
@despot Ak partiden komisyon başkanı Cevdet Yılmaz ile MHP'den komisyon başkanvekili İsmail Faruk Aksu. e-mail yoluyla ya da direkt telefonla arayarak Duy sınavıyla ilgili bir an önce açılmasına ilişkin taleplerimizi iletelim. Sayın Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'a yakın pres yapalım.
-
Bu ilan gümbürtüye giderse çok üzüleceğim. Yok mudur kulağı kesik biri. Bir bu ilan kalmıştı keşke ilk ilana çıkan bu olsaydı gelsinde gerekirse sadece mülakat olsun yeterki gelsin
-
@whshw Aynen salt mülakat ile olsa da yeterki gelsin başka bir şey istemeyiz. Modumuz anlık maalesef böyle : "Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar." -
@city-of-justice hocam ocak 2021 de gelecek büyük ihtimalle duyumlarıma gore
-
@adanali01 yıl sonuna kadar ilanlarin geleceğini söyledi sayin bakan ocak ayına sarkmaz inşallah hocam