2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mc61 vala hocam ben duyumum o yönde ama ne kadar doğru bilemem inşllah erken gelir
-
@adanali01 sadece sozlu mu olacak acaba
-
@bb2777 Vala onu duymadim hocam
-
@adanali01 o zamana kalmissa eger muhtemelen sozlu olur diye dusunuyorum
-
@adanali01 Bahsettiğin kurum içi defterdarlık uzmanlığı özel sınavıdır. Onu ben de gördüm bizatihi..Ancak bizim bahsettiğimiz Defterdarlık Uzman Yardımcılığı sınavı ve eski Bakanın söz verdiği gibi Aralık sonuna kadar bekliyorum.
-
15 Aralık gibi Duy ilanı gelse ve 1 hafta başvuru süresi olduğu takdirde mülakat en erken Şubat başı pekala yapılabilir hiçbir engel yok. 35 yaşına takılacak arkadaşlar var hassasiyet gösterilmesi gerekir. Kurum içi uzmanlık sınavının yazılı sınavını Şubat ayı olarak gördüm dolayısıyla Duy sınavının da salt mülakat ile Şubat ayında yapılmasına mani bir şey yok. O yüzden Duy ilanı 15 Aralık tarihine kadar gelir diye düşünüyorum.
-
@city-of-justice görecez hocam ne diyelim
-
@city-of-justice hocam 3 senedir guy gelmesindede bisey Yoktu ama hec geldi yani ınsallh erken gelir dedigim gibi çıkabilirse cikmayabilirde
-
@adanali01 Sana gelen bilgi muhtemelen kurum içi Defterdarlık Uzmanlığı özel sınavıdır çünkü ben tarihlerin hepsini gördüm. Bilgiyi veren kişi karıştırmış olabilir. Bizimkisi çok farklı dışardan alım ile ilgili bir tek bu sınav kaldı Bakanlığın açmadığı..Ancak kurum içine göre hareket edersek muhtemelen bizim Duy sınav ilanı 15 Aralık gibi gelme ihtimali yüksek kardeşim.
-
@city-of-justice Hocam sizin bu olasılık dahilinde (sade mülakat) puan türlerinin ne olacağına dair fikriniz var mı acaba ?
Teşekkürler -
ilan bu hafta gelir.
-
@tomjoad Pareto kardeşimizin ilk belirttiği günlerde paylaşmıştım. 2 secenek var ama bana en yatkın gelen SGK denetmen yard. ile HMUY salt mülakat alımlarında olduğu gibi çoklu puan türüyle sınav açılır. Sınav yönetmeliğinde belirtilen bölümleri (kamu yönetimi ve işletme) dikkate alarak çoklu puan türleri ile alım olur. Bölüm bazlı bölerek yapmaları irrasyonel olur ve cok sıkıntılı olur.
-
@grwvh bir duyumunuz mu var hocam ?
-
@necipuysalll Yok. Sadece tahmin.
-
Arkadaşlar bu numarayı arayalım. Sonra danışmanı geri dönüş yapıyor. İİBF fakültelerin sıkıntısı maliye bakanına iletmesi talep ettim. Danışmanı ise vekille ileteceğine söyledi.
- SORUM: Maliye Bakanlığı bünyesindeki Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı 2015 beri ilan gelmedi. Bakanlığın, İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ mezunu KPSS-Alan adayların uzun süre beklediği yds şartı olmayan 2019 ve 2020 KPSS-Alan puanı kullanabileceğimiz Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı ilanı ne zaman gelecek?
2. SORUM: Maliye Bakanlığın önceden duyurusu yaptığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı son durum ne oldu? Defterdarlık Uzman Yardımcılığı ne zaman ilan edilecek ve kadro sayısı 1000 olarak artırılacak mı? Ayrıca Defterdarlık Uzman Yardımcılığı alımının sınavını YAZILI ve SÖZLÜ olarak yapılmasını talep ediyoruz.
3. SORUM: İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ mezunları 2019 ve 2020 KPSS-Alan adaylarına gelen Gelir Uzman Yardımcılığı ve Vergi Müfettiş Yardımcılığın kadro sayılarının arttırılmasını talep ediyoruz.
- SORUM: Maliye Bakanlığı bünyesindeki Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı 2015 beri ilan gelmedi. Bakanlığın, İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ mezunu KPSS-Alan adayların uzun süre beklediği yds şartı olmayan 2019 ve 2020 KPSS-Alan puanı kullanabileceğimiz Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı ilanı ne zaman gelecek?
-
@hayırlısı035 hocam herkes abanıyırsa iş ciddiyetini kaybeder, gib başkanıda önce cevap verdi sonra adam pişman oldu, yazmayı bıraktı
-
Sayın vekilimiz bütçe görüşmelerinde dile getirdi.
https://twitter.com/bakiersoymhp/status/1328709516951777281?s=19 -
@eomer saolsun varolsun.
-
-
@eomer daha cevap verilmemiş