2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
pgm kurumiçi sınavı için şubat tarihi vermiş . Eğer doğruysa kurum içi ilanı ocak veya aralık sonu gelir . Bizimki de o tarihlerde gelir .
İlk cümlemin kaynağı : Facede kurumiçi defterdarlık uzmanlığı sayfası -
@kartalyürekli O ilan eski tarihli kardeşim 2011 yılına ait. Bir daha bakarsan 2011 tarihli olduğunu görürsün. Duy ilanı yakinda gelir diye düşünüyorum uzatılacak bir şey kalmadı. Açılmayan tek sınav bu kaldı Bakanlık Duy sınavına gelince bi patinaj çekesi geliyor herhalde. Ancak bu patinaj 5 yıl gibi uzun süreli oldu yeter artık bir an evvel açılsın Duy sınavı.
-
@city-of-justice hayır kardeşim daha önceki sınav evet şubatta yapılmış ama benim kastettiğim o değildi . bir hafta önceki bir gönderide pgm den 7 veya 14 şubatın sınav tarihi olcağı söylenmiş . (bu arada yine de tekrar baktım )
-
@kartalyürekli Ok şimdi daha bi açıklayıcı oldu. Söylemlerimiz uyuşuyor yani kurum içi uzmanlık için Şubat başında sınav yapılacaksa bizim Duy sınavı da aynı tarihlerde olur veya daha önce olabilir. Dolayısıyla Duy ilanına az kaldı
-
@city-of-justice hocam sınav mi olacak yoksa sadece sözlü mülakatlami alacaklar acaba bilginiz varmıdır?
-
@mehmet3842 yönetmenliğe iki ihtimal de var. İlan gelirse netleşir.
-
@mehmet3842 Çok net içerden bir duyumum yok. Yönetmeliğe göre 2 ihtimal var. Ancak şu ana kadar sınav ilanının gelmemesi yüksek olasılıkla sadece mülakat ile alım yapılacağının bir işaretidir. İlan geldiği anda her şey daha da netleşir. Bakanlığın açmadığı tek sınav Duy kaldı ve 5 yıldır da açılmıyor artık buna bi son verilsin ilan bir an evvel gelsin.
-
@city-of-justice hocam peki direct mülakat olursa hangi puan türlerinden ilana çıkar
-
duy için ne kadarlik bir kadro verilmşti.
-
@mehmet3842 Sınav yönetmeliğindeki bölümleri dikkate alarak p15, p25, p31, p48 v.b dikkate almaları daha olası. Her bölümün en etkili olduğu puan türünden değil de birkaç alan dersinin de içinde olduğu puan türünden alım gerçekleşir böylesi daha adil olur. Mesela gygk dışında sadece iktisatın etkili olduğu puan türünü tercih etmezler. Özellikle kamu alımlarında daha çok tercih edilen puan türlerini baz alırlar p15, p25, p31, p48 v.b
-
@sipahi 300 kişilik.
-
Gel oradan bir 10-20 katı, çocuklar sınav görsün
-
Bu sınav resmen bakanın istifasıyla kaynadı gitti ne acı bir durumdayız arkadaşlar ne acı..
-
@city-of-justice hocam bu puan tûrleri gelirse mesela p31 e sadece kamu yonetimi mezunlari mi basvurabiliyor yoksa herkes en yuksek hangisiyse ondan basvurabilir mi ?
-
@sbui61 Bölüm bazlı olmazsa herkes en yüksek puanı hangi puan türünden elde ettiyse oradan başvurur. Tıpkı SGK denetmen yard. ile HMUY'de olduğu gibi..
-
@sbui61 P31 puan türünden alan birçok kurum var en barizi Merkezi Göç ile İl Göç Uzman Yard. ve İçişleri Bakanlığı açtığı sınavlarda kullanıyor. Kervana son olarak katılan Beykoz Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı oldu. P31 puan türünden isteyen kurumların sınavına girecekler illa ki kamu yönetimi mezuniyeti şartı aranmadı. Pekala iktisat mezunu misal merkezi göç girebilmek için P31 puan türüne asıldı. Umarım güzel bi şekil izah edebilmişimdir.
-
@city-of-justice anladim hocam insallah herkes en yuksek hangisiyse ondan basvurur ondan sordum hocam peki p38 isterler mi hocam yanlis hatirlamiyorsan hmuy istemisti ama orda yds sarti vardi maalesef
-
Arkadaşlar az sakin olun gelir uzman yardımcılığı sonuçlanmadan açılmaması hepimiz için daha iyi aynı kişiler buraya da başvurur insanların şansı azalır lütfen bırakın bu panik halini
-
@city-of-justice hocam siz haklısnız galiba sözlü olablir
-
@adanali01 duyum alınmış :)) geldi mi haber dostum