2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@strtmn yok hocam bu duyum degil kendi fikrim bu kadar gelmedigine gore
-
@adanali01 Demiştim sana kardeşim. Sadece mülakat ile alım olacak ve 15 Aralık tarihine kadar ilan gelip mülakat Şubat başlarında olacak demiştim. İlanın bir an önce gelmesi gerekir çünkü 35 yaş şartı nedeniyle hak kaybına uğrayacaklar var son kez bari mülakat yüzü görsünler. Kurum içi uzmanlık sınavında yaş şartı yok 45 yaşındaki Teyzem dahi girebiliyorken kurum dışı ilk kez memuriyet atamada bari son kez hak versinler. Duyumlarımız ilk defa örtüştü sevindim
-
@adanali01 çok ayıp oldu ama, sınavdan sonra böyle değişiklikler guy 5 il tercihi ne güzel kışın belli olduydu.
-
@koskorodo Ne alakası var oldu ilan gelsin diye bi 5 yıl daha kimsenin bekleyecek kadar sabri kalmadı kardeşim. Pandemi yüzünden her şey alt üst oldu zaten yeter artık. İlan geç gelsin diye beklersek yaş olacak 30 ondan sonra daha halen atanmaya bekleyecez de evlenecez. Ben kız arkadaşımla ne zamana kadar sevgili olarak bekleyip duracağız kıza da yazık değil mi Allah'tan aramızdaki bağ güçlü yoksa başka kız olsa çoktan bırakıp gitmişti bile:)
-
@strtmn hocam kesin degilki ben sadece fikrimi belirttim şimdi olmaz felan üstümüze cullanirlar bakanlıktan kimse daha iyi bilemez insallh yazili olurda dusuk puanlilarsa girer sinav gorur yani
-
Arkadaşlar sınavın Ocak ayında yapılacağını sayının da 350 olacağını duydum bunun haricin de puan türleri ya da sınavın şekliyle ilgili bir bilgi alamadım hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@Sherlock-Holmes O zaman 1-2 haftaya ilan gelir.
-
@Sherlock-Holmes sınav mı mülakat mı hocam duyumunuz
-
@Sherlock-Holmes verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
-
@Sherlock-Holmes lütfen sınav olsun lütfen Sadece mülakat olursa çok can yanar
-
Acaba hangi puan türünden alır,kaça düşer hiçbir fikir yürüyemiyoruz ya
-
@Sherlock-Holmes hocam ilan mi ocakta sinavmi
-
Yalan olucaz gibime geliyor...
-
@adanali01 çünkü ben ilan ocakta gelecek diye duydum
-
@mathilda hocam sadece mülakat olmasının kime nasıl bir zararı olabilir, cidden anlayamadığımdan soruyorum, sonuçta her türlü 5 katı 10 katı çağırmıyorlar mı?
-
Hocam sınav mülakat mı kesın mı yoksa yazılı mı olcak
-
@cannboi Mülakat olursa 4 katı çağırırlar. Haliyle puanı yeten direk mülakat ister, puanının yetmeyeceğini düşünen de sınav olmasını ister(kat olarak daha çok kişinin sınava çağrılacağını düşünerek).
-
@estergon-kalesi sağolun cevap için
-
Forumun yeni arayüzü kötü olmuş konudan bağımsız
-
@cannboi hocam doğal olarak herkes kendini düşünüyor bu işsizlikte . Şimdi benim 83 puanım var sadece mülakat yaparsa 4 katı çağırırsa ve hatta bölüm bazlı olursa %90 dışarda kalırım ama sınav yapıp 20 kat çağırırsa sınava gidip kendimi denerim ve mülakata kalabilirim Eminim puanı bu aralıkta olanlar da benim gibi düşünüyordur . Hakkımızda hayırlısı ️