2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@madman okuduğum en mantıklı yorum duy için.
-
Bugün ilan gelse ocak ortası anca sınav olur zaten. Aralıkta ilan gelse şubatta anca sınav olur. Bu demek oluyor ki önümüzde ki birkaç hafta içinde yazılı sınav yapılacaksa ilanın gelmesi lazım. Yok sözlü mülakat olcaksa ilan daha da sarkar. En iyisi birkaç hafta daha beklemek.
-
@guyguy26 5 senedir bu piyasadayım girmedğim bir kaymakamlık sınavı kaldı öyle sözlü olunacak yer olmaz maliye alışkanlıkları var şaşırtabilir mi bilmiyorum 5 katı cağırır sınav yapar direk sözlü hiç olmuş mu defterdarlık direkt sözlü olsa çıkardı ilana ne diye beklesin yönetmelik 1 ayda bitecek iş
-
@madman Hocam aynı ilanla bir 500 guy da eklerler mi? 80 üstü puanla açıkta kalan biri olarak ümit ediyorum eski senelerde 6 ay bir ilan gördü millet tabi bizde o şans nerede?
-
@keynesyenizm guy alımı bu alımda hep taşra aldı mal müdürlükleri genelde merkeze yine alım gelir ama 2021 de gelir sanmıyorum
-
@madman duy'dan devam o halde
-
Guy da 78.5 puanla açıkta kaldık inş bu sınav yazılı olur da en azından bu yıl bir sınav görürüz.
-
Eski ilanlardaki puan türlerine baktığımda 2 puan türü p48 gibi eşit dağılımlı diğerlerinde ise hukuk ağırlıklı gibi görünüyor . Tahmini olan var mı
-
@botan01 sınav görsek ne olacak atanamadıktan sonra
-
Guy ve Hazine Uzman yardımcısı gelirken bu ilanın bekletilme amacı nedir arkadaşlar? Bilgisi veya duyumu olan var mı? En geç Aralık'ta gelmesi gerekir. İnsanlar robot değil ki bir Aralık'ta çalışsın, bir Şubat'ta sınav stresi çeksin, çalışsın. Sonra Kpss'ye girsin ona çalışsın. Bu kurum sınavlarının belli aralıklarda yapılması gerekir ki ona göre hazırlıklı girebilme imkanı doğsun. Şubat'ta bile sınav yapılacaksa şimdiden ilanı verilsin ne olacak sanki..
-
@fernando-reges arkadaşlar defterdarlık da atama tam olarak nasıl oluyor istediğiniz yeri secemiyormuyuz, süreç nasıl
-
@emrhgvn en son alımda iller sonra seçiliyordu.
-
Arkadaşlar 78 ile guya giremedim Duya çalışmaya başlayan var mı?
-
@j-a-schumpeter hocam bence çalışmaya başlamışızdır.Çoğumuz guya hazırlanıyor vmy hazırlanıyor haliyle konularda aynı olunca depar bile atan vardır
-
@çiçek hocam guy a çalışıyordum zaten ama olmadı. İlan da belli olmayınca bölüm bazlı duyumları olunca umutsuz olmaya başladım 78 ile benim durumumda olanları merak ettim açıkcası
-
@j-a-schumpeter hocam normal merak etmeniz sizde çalışın kime niyet kime kısmet
-
her iki sınavda ocakta yapılacakmış kesinleşmiş . Bakan imzalamış
-
@kartalyürekli duy mu hocam
-
@adanali01 evet
-
@kartalyürekli sınavın sekli nasıl acaba hocam o konuda bilginiz varmı