2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar heyecan yaptım. Tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum . P23 ve 48 te 83 puanım var . Duy için yeter mi ?? ( Halkbanktan elendim bari başka kapılar açılsın insalalh nolur yeter deyin)
-
@su28a 20 kat çağırılırsa yeterli 10 kat çağrılması durumda da yeterli olur gibi duruyor. keşke guy ataması olduktan sonra defterdarlık olsaydı en azından guya girecek olanlar çekilmiş olurlardı. bununla ilgili bir şeyler yapamaz mıyız arasak falan belli ki bu tarz sorunları akıl etmiyorlar...
-
@buslem Hocam guy atamasını beklesinler , sonra duy ilanı gelsin diye düşünmüyorsunuzdur inş. Guy atamaları olsa bile duya puan olarak pek bir etkisi olmaz bana göre. Başvuran yine başvuracaktır.
-
Duy genelde kacla kapatıyor
-
@su28a geneli mi kalmış vaktiyle başvurmazlardi bu ilanlara yüksek puanlı vatandaşlar, geneli 78 ama Artık genel yok, gelene saldırı var.
-
@su28a hocam sizin guy olmadı mı puanınızda yüksek zaten ?
-
@su28a Gecmis taban puanlarını pek dikkate almayın hocam şu dönemde.
-
@estergon-kalesi arkadaslar P40 la alma ihtimali yok mudur sizce? Tek puan türü üzerinden değilde
-
@rosebahar06 arastirmalarima gore p40 la da alım yaptigi olmus
-
@ozge91 hocam guy için kurum sınavına giricem evet ama yine bir mülakat serüveni var . Neyin garantisi var ki şu hayatta . Guy geldi diye guyu mu kazandım. O yüzden atanincaya dek herşeye başvuru yapacağım
-
@su28a çok doğru diyorsunuz hocam ben bir an onda sıralama olmadı sandım ... Tez vakitte herkesin gönlündeki olsun inşallah
-
@ozge91 hocam p40la alma ihtimali var midir ya
-
işletmenin etkili olduğu p23 ile alım olacaksa kamu yönetiminin de etkili olduğu p31 ile de alım yapılır. Neticede sınav yönetmeliğinde bahsi geçen bölümler içerisinde var.
-
@rosebahar06 hocam guy ve duy farklı yönetmelikte guy u gib yapıyor duy u hazine ve maliye bakanlığı farklı puan türü ekleyeceklerdir şahsi düşüncem. neye göre belirlerler bilmiyorum inşallah herkesin en yüksek puanına göre bir ilan gelir .yanlış bir şey söylemek de istemem şimdi . Çalışmalara devam ama.
-
@ozge91 sağolun hocam ya p40 daha yüksek olunca bir ihtimal ordan alırlr mi diye dusunmeye basladim .Rabbim gonlumuze gore versin
-
@rosebahar06 inşallah hocam
-
@ozge91 Neye göre belirleyecekleri çok açık ve net. Sınav yönetmeliğinde yazan bölümlerın etkili olduğu puan türlerinden ilana çıkılmalı. Sadece mülakat ile alım olacağını düşünüyorum çünkü sınav yönetmeliğinde 30 günden az olmamak üzere ilan edilme şerhi var sadece mülakat ile alım olacağına delalet eden bir emaredir. Sayı 350 çıkartıldı yazılı olacaksa sayıyı yükseltmeye gerek yok ki 10 katını çağırırsın sınav yapar geçersin. Sayının artırılması ve sınavın Ocak ayında yapılacak olması puzzle birlestirdiginde ortaya sadece mülakat ile alım olacağının bir işaretidir.
-
@rosebahar06 Sınavın ne şekilde yapılacağına göre değişir hocam o yüzden bilemeyiz.
-
@estergon-kalesi hocam sağolun bir umut işte.Ankara çeko mezunuyum bari burda yarasa puan
-
Skolastik bakis acilarina gerek yok xudfyy
20 katı bekliyor bence bizi
80e kadar rahat iner
Derse