2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@city-of-justice İktisat için p14 değil mi
-
@jeffbezos hocanın demek istediği büyük ihtimalle şu bunu başkaları da söylüyordu. İki meslek hakları maaşları aynı olduğu için guy olan mesela SGK mülakata kalıyor ama eleniyor komisyon hazır işi olup aynı haklara sahip meslek diye almıyor . Tabi bu ne kadar doğru bilmiyorum. Bu doğru bile olsa herkes gene başvuru yapıyor sonuç olarak puanlar düşmüyor
-
@semihylc evet hocam yoksa hic bir şey garanti değil herkes sınavlara elbette girsin şu donemde garanti olur diyebilecegimiz bir şey yok yanlış anlaşılmak istemem sağolasın
-
@hustundag Ben kurumların alımda çokça tercih ettiği puan türlerini baz alarak yazdım. Sadece iktisatın etkili olduğu p14 tercih edeceklerini zannetmiyorum. İktisat mezunları için iktisat ile birkaç alanın da etkili olduğu puan türü olan p15 tercih edilir. Misal kamu yönetimi mezunları için kurumlar genelde p31 tercih ederler. Bunun gibi düşünmek lazım.
-
@semihylc keşke eklense hocam. P43 puanım yüksek olmasına rağmen hmuy sınavına giremedim yds den dolayı bari buna başvuru yapabiliriz. Tabi herkes yüksek puanından alım yapılmasını ister bekleyip görelim
-
@dust7 benimde durum aynı p43 yüksek baya YDS geldiği için olmadı . Evet herkes en iyi puanının gelmesini ister nasip bakalım yakındır ilan sesi geldiğine göre
-
@city-of-justice anladım , teşekkürler
-
@cons3693 umarım guy tahminlerin gibi tutmaz
-
@city-of-justice hazine ve maliye müfettiş yardımcısı alımında sınava giriş taban puanları (farkli puan türleri onda da vardı) 150. Adayin puanı 91,38 duy alımında 1400 kişi de puanın 82 lere düşeceğini tahmin ediyorum önümüzden bazı yüksek puanli arkadaşların gittiğini varsayarsak ki buna halkbankasınida ekleyebiliriz 10 kişi de basvurmasa hiç yoktan iyidir.
-
@mc61 Hayırlısı kardeşim. Halkbank bütün alımları neticelendi mi ?
-
Ne zamab gelcek acaba ilan birde hmuydaki puan turleri olabilir mi
-
@cons3693 puan turleri hakkinda duyumunuz varmi
-
keşke yazılı sınav yapılsa guya ve duya başvuranların aynı kişiler olması daha çok kişinin açıkta kalmasına sebep oluyor maalesef yazılı sınavda puanını yükseltme ihtimali olurdu insanların en azından...
-
@whshw her bölüm kök başından kastınız nedir hocam?
-
@mavikot, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@whshw her bölüm kök başından kastınız nedir hocam?
Fotoğraf makinası
-
@adam-simith bn de merak ediyorum. Ne zmaan netleşecek ya sınava girmiyceksem çalışmam da manasız olur
-
@strtmn nasıl yani hocam?
-
@rosebahar06 Işte ibfflilerin hali ne olacak vay anam vaypuan derdimi referans derdimi sınavların derdimi hiç bitmiyor bari sınavlar belli olsa onda bile sıkıntı cekiyoz
-
@adanali01 sormayın idari hakimlikten geldim soluğu burda aldım bilsem kpssye çalışırdım.Yıllarca kaçıp kendimi devlete girmeye çalışırken buldum
-
@strtmn, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@cons3693 umarım guy tahminlerin gibi tutmaz