2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Normalde 20 katı çağırıyorlardı arkadaşlar. Tabi yıllardır sınav olmuyor vs. ama yine 20'den şaşmazlar bence
-
Birileri sözlü olması çok isteseler de temennim DUY alımı yazılı ve sözlü olarak yapılır. Yoksa her ilana başvuran sayesinde taban puan çok yükselecektir. Bunu GUY ilanında gördük.
-
Yahu gelen bilgiyi paylaşıyoruz , saçma sapan hareketler. Bana ikisi de farketmez. Puanı düşük kişilerin kararını ben vermiyorum. GUY 2000 dedim geldi; tarih konusunda herkes patladı, nedenleri de ortada. Neyse sağlıcakla...
-
2000 dedim geldi?? What did you say? Ha tamam, hepsini bildin.
-
@cons3693 puan turleri ile ilgili bilginiz var mi hocam
-
@adam-simith Bilmiyorum kardeşim bölüm bazlı olabilir kişisel tahminim.
-
Ticaret Bakanlığı Uzman Yardımcılığı için bölüm bazlı klâsik sınav ilanı geldi. Aynı o şekilde bölüm bazlı Duy sadece mülakat ile alım yapılabilir.
-
@city-of-justice ah sh.t here we go again...
-
@yolosapiens dhdhdhfjf çok iyi
-
@city-of-justice kendi fikirlerinizi olacak şekilde yazmanız tuhaf . Puan türleri ,tahminler . Bir ilan gelsin ,ilan . Başlıkta genelde siz varsiniz . Bir sal milleti ya .
-
-
@cemre33 Ben her yerdeyim
-
@city-of-justice hocam yok mu duyumunuz ilan önümüzdeki hafta gelir mi?
-
Yılan hikayesine döndü bu ilan resmen . Geliyorsa gelsin artık biz de yolumuza bakalım.
-
@ahmetdeniz yasaklanmış djdjfjh
-
Şu ilanlar alım yaptıktan sonra gelirse işimize yarar
-
@j-a-schumpeter kesinlikle herkes bi yerleşsin de sonra kalan sağlar bziimdir
-
@rosebahar06 hocam o iş öyle olmuyor işte işi olan doyumsuzluk varsayımı gereği olsa gerek önüne gelen ilana tekrardan başvuruyor yani guy sınavından önce gelse de aynı gelmese de !
-
Bazı arkadaşlar cidden olaylara çok iyimser , ama maalesef gerçekler öyle değil
-
@semihylc hocam iyi tarafından bakmazsak elde birşey kalmayacak. Kazanan arkadaşların sadece şu dönemde empati yapmaları gerek insallah herkes bir yerlere yerleşir