2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Başvurular çok geç değil mi ya hızlıca 1-2 ay içinde tamamlasalar ne olur anlamıyorum öf
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bazıları istediği gibi sözlü olarak geldi yanında ise tek il tercihi var. Artık taban puanların yüksek kapatacağı şimdiden belli oldu. Biz eski sistemde yapılsın dedikçe itiraz eden oldu.
Ama kurumiçiler bu şartlara tabi olmadan kolay yoldan uzman olurken maalesef bazı İİBF'liler şartları zorlanmasına çanak tuttu. Buna da vizyon dediler.@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bazıları istediği gibi sözlü olarak geldi yanında ise tek il tercihi var. Artık taban puanların yüksek kapatacağı şimdiden belli oldu. Biz eski sistemde yapılsın dedikçe itiraz eden oldu.
Ama kurumiçiler bu şartlara tabi olmadan kolay yoldan uzman olurken maalesef bazı İİBF'liler şartları zorlanmasına çanak tuttu. Buna da vizyon dediler.Bu nasıl saçma sapan bir ilan bari 35 yaş sınırını dikkate alın 1000 kişi içeri 5000 kişi dışarı bu işsizlikte böyle bir şey yok#
-
ankara taban kaç olur diyorsunuz tecrübeli dostlar
-
@kamuadayı GUY taban puanları bakarsak pek iç açıcı değil.
-
Yani sgk gibi yapsaydılar ne vardı. 4 kat mülakata çağır sonra kazanlar il seçsin. 3 kişilik bir il için 12 kişi girecek ve gerçekten bazı illerde 86 87 ile dışarda kalan çok olacak. Yazık
-
Ben bu ilana inanmak istemiyorum ya bu il dağılımı bu il kontenjanı bu 4 katı bu tek il tercihi bunlar neler böyle ya vallahi şaka gibi
-
Ben de İstanbul’u merak ediyorum sadece 3 kişi asla tahmin edemiyorum 90 lara falan çıkar mı arkadaşlar sizce
-
@hayırlısı035
hocam yanlış anlamayın duy konusunda hiç fikrim olmadığı için soruyorum. ankara 90 ı geçer mi sizce? -
@yenikeynes, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Ben de İstanbul’u merak ediyorum sadece 3 kişi asla tahmin edemiyorum 90 lara falan çıkar mı arkadaşlar sizce
Yanlış soru. Doğrusu "90lara iner mi" olmalı
-
Hayırlı olsun, boş veletlere de selam olsun:)
-
Ankara kaç olur tahminen dostlar
-
@posseder hocam çok haklısınız şöyle Bi ilana bakıyorum da zaten nereyi yazsam gelmez gibi ya bu alımlar ne böyle siz bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz diyesim geliyo dkdjdjs
-
Tek il tercihi ve kontenjanlar sonrası...
-
@kamuadayı DUY, GUY'a göre yetkileri biraz daha geniştir. Her ilana başvuran arkadaşlar bana göre bu ilanada başvuracaktır. Tek il olunca belli illerde sürpriz olması muhtemeldir
-
sayı 350 miş?
@cons3693, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanıHayırlı olsun, boş veletlere de selam olsun:)
-
İlana gel .. geçmiş olsun herkese
-
Acaba guy sürecini bitirmeyi planladıkları için mi başvuru tarihlerini ileri bir tarihe koymuşlar ? Aynı kişilerin basvurmasını engellemek için.
Bu kadar düşünceli davranırlar mi o muamma tabi ama... -
Daha önce hiç bir ilan bu kadar güzel yalan olmamıştı.
-
@bykeynes, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Daha önce hiç bir ilan bu kadar güzel yalan olmamıştı.
.Hmuy haric
-
@city-of-justice hocam ne diyorsun beni çıldırtma kaç mulakattan elendik ağrı dağında çalısacak insan var bu forumda. şu arkadası spamlayın gözünüzü seveyim