2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@estergon-kalesi tüm
-
@su28a Hocam bence 85 le açıkta kalınıp 80 puanla mulakata kalınanilinecek.İçinizden neresi geliyorsa yazın .Nasipse gelir zaten.
-
75 lerin girip 87 88 lerin dışarıda kaldığı bir ilan olucak. kısacası çok can yakicak. Ama kimse nasibinden fazlasini yiyemez o yüzden çok dert etmemek lazim. hayirli olsun herkese ...
-
@estergon-kalesi basvurular bile Ocak sonunda bitiyor. O yüzden aklıma o ihtimal geldi hocam. Dediğiniz gibi keşke olsa.
-
Ya ben bunu anlamıyorum memleketi şurasıymış da daha atanalı 48 saat geçmeden başka ilan kovalayabilirmiş. Lafa gelince herkes ülkemin her köşesinde hizmet etmeye hazırım diyor ama? İşleri güçleri show köprüyü geçene kadar hep. Koca koca insanlar memleketinden başka bi şehirde yaşayamıyorsa bir kendini yoklasın bence.
-
Temennim yazılı ve sözlü olmasıydı ama daha kötüsü tek il tercihi geldi. Ama ilerde fiziki yeterlilik yada master/doktora vs isterlerse de şaşırmayacağım.
Daha önce etkinliklere katılan arkadaşlarla birlikte bakanlık talepleri duyurmaya çalışırken bazı İİBF'liler ya sessiz kaldı ya da köstek oldu. Diğer bölümler şartlar değiştiğinde veya daha ağır koşul gelince hemen tepki gösteriyorken bazı İİBF'liler buna kurumun vizyonu diyerek destek bile oldu. (yds örneğinde olduğu gibi) Sonra kendileri haksızlığa uğrayınca neden tepki az diyorlar. Allah, bu zihniyete karşı yardımcınız olsun. -
Arkadaşlar daha önce kacla kapatmış
Yada guydan hareketle tahmin edilemez mi puanlar -
İİBF önce kendi içinde hesaplaşmalı. Alım etkinliği filan bunların hepsi boş. Hangi etkinlik sonuca ulaştı ? En azından devlet kurumunda çalışan birinin mükerrer başvurularının önüne geçilmesi için bir çalışma yapılmalı. Baskı buna yapılmalı.
-
@gmzankr066 herhangi bir mesleğim yok halk bank sınavını da kazanamadım yani o yüzden böyle bir savunma yapmıyorum ama söylemeden de içim rahat etmedi. Her birimiz o puanları alıp bu noktalara gelene kadar çok emek veriyoruz ve netice de bi puan aldıysak sonuna kadar gelen tüm ilanları girip değerlendirme hakkımız olduğunu düşünüyorum. Bir çok kişi illa şu mesleği istiyorum diye girmedi ki bu yola. Puanını alırsın ve önüne ne gelirse hepsini kovalarsın. Halk bankta bunlardan biri. Kpss sürecinde olan biri girdi şansını denedi ve kazandı. Ne yapması gerekiyor suan belki 90 ı var. Puanını bırakıp belki bir daha yıllarca gelmeyecek bu ilanları elinin tersiyle itsin mi ? Ya da 90 aldığı için guy vb yerlere başvurmayı da bencilce görenler var kusura bakmayın ama asıl bencilliği siz yapıyorsunuz. Bırakın herkes sonuna kadar mücadelesini versin kim daha çok hak edip mesleğini en güzel şekilde yazıcaksa da o kazansın böyle düşünmemiz gerekiyor
-
@yenikeynes Halkbankasını kazanıp da başka bir kuruma başvuran insan açgözlüdür, insani duygularını yitirmiştir. İnşallah kurumlar artık bir karar alır da bu tür açgözlüler giremez.
-
5440 erkek 960 kadın lisans mezunu polis alınacak...a grubu ilanlarını etkiler mi acaba memurlar haber yapmış
-
@yenikeynes He aynen puanı olan sonuna kadar TÜM ilanları kovalamalı. Atanmış para kazanıyor zaten falan hiçbir önemi yok. Sektirmeden tüm ilanlara başvurmalı,sınavlara,mülakatlara bile girmemeli ama PUANI VAR...
HAKKI.
Evet. -
@yolosapiens en iyi yerlere gelmek için kovalamak mı aç gözlülük ? Halk bankası hedeflerinden biri değildi belki asıl hayaline kavuşmak için maddi olarak bi kazanç elde etmek isteyen ve bu sekilde farklı alternatifler deneyen bir sürü tanıdığım var. O yüzden kimsenin hayatını bilmeden böyle yorumlar yapmayın lütfen ya
-
@yenikeynes hocam yüksek puanlı arkadaşlar tabiki her yere başvuracaklar hele ki kazanmamışken kimse kimseye başvurma diyemez işsizlik şu seviyedeyken. Ama mevcutta işi olan yada guy duy gibi ilanlardan daha prestijli yerler kazanmış arkadaşlardan biraz iyi niyet bekleniyor sadece. Ha tabi bu tür iyi niyetler sadece beklenir kimsenin anlayıp tavır değiştirdiği yok rahat olun. Bunu da ancak mülakata bile gelmeyecek insanlar başvurup siz virgül farkıyla dışarıda kaldığınızda anlayabilirsiniz.
-
silinmiştir
-
@mulkiyelii ıssız oldgunu 1 sene önce onlarında aynı düşüncede olup şimdi diğer insanlar gibi düşünüyorlar hocam beni atanirsam burda bidhaa sayıştay kaymakamlık hariç görürseniz soveblrsnix
-
Whatsapp gruplarında refaransı olana bedua eden insanların atanınca refaransın kim diye sorduklarina şahit oldum. Yds olduğu için suçlananlara şahit oldum. Atanmadan, atanınca hiç bir ilana başvurmayacam diyenleri listenin en başında gördüm. Kimsenin vicdanına kalmamak için çalışın.
-
@uvyx hocam acikcasi halk bank mufettislik ve uzman yardimciligi kazanan bir arkadasin gercekten bu ilanla isi olmaz diye dusunuyorum. ben kazanmadim onu da soyleyim arada pozisyon, kariyer basamagi maas olarak ucurumlar var. basvuruyorsa bu kisiler ben burada maalesef biraz artniyet ararim.
-
@urfaspor63 insan artik hic bir seye sasirmiyor
-
@yenikeynes hocam anlamakta zorlandıgınız şu; BAHSETTİĞİMİZ KİŞİLER ' BEN GUY İÇİN SON GÜNÜ BEKLİYORUM HALKBANKASI OLURSA BİRİNİN HAKKINI YEMEK İSTEMEM ' diyen kişiler. kardeşim varsa derecen iiiiisssstediğin yeri yaz hakkın.(vicdani sorumluluğu tabiki kişinin kendine kalmış)ama gelip burada sahte vicdan yapıp itibar kasma.