2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@yolosapiens evet alım etkinliği her ilana başvuran kişiler sayesinde kısmen boşa gidiyor. En azında bu mesleğe yapmak isteyen arkadaşların önü açılıyor. Ayrıca sadece alım etkinliği yapılmıyor.Daha önce guy için 5 il tercihi, 35 yaş şartın kaldırılması, ilan şartlarındaki değişikliğe tepki gibi birçok etkinlik yapıldı. Maalesef İİBF'nin tek sorunu yok.
Ama sizin dediğiniz gibi devlet kurumunda çalışan birinin mükerrer başvurularının önüne geçilmesi için etkinlik yapılması şart oldu. Ama sadece belli kişilerin katılmasıyla bir sonuca ulaşmak geç oluyor. Tez sonuca ulaşmak için KPSS-Alan puanı olup bekleyen tüm arkadaşların katılımı ile olur.
@paretowilfredo mükerer başvuru ilgili öneri var. Yazacağı makaleyi baz alarak yol haritası çıkarabiliriz
-
arkadaşlar bu ilan yüksek puanlı kişileri eleyecek ve düşük puanla herhangi bir il tercihine şansı ile yerleşecek kişiler olacaktır.İlanın tamamen eski haline dönmesi gerekmektedir.Bizler GUY ilanını düzeltmeye çalışırken bu gelen ilan tam bir facia olmuştur.
-
Halkbank'ı kazanan uzman,iç kontrolör, müfettiş sayısı 250 vardır.Bunların arasından 200 kişi başvurmasa iller o kadar yüksek kapatmaz puanlar bir nebze düşer.Ayrıca Guy'a göre daha da tercih edilmeyecek ilçeler var.Merkez müdürlükler yok denecek kadar az.Ocak'ın sonuna kadar 15-20 kişilik alımlar sonuçlansa 90 puanlar da başvurmaz.
-
@uvyx belki? Memleketi için uğraşana sözüm yok. Allah emek harcayanın yolunu açık etsin her konuda. Ama gerçekten bencilce davranan, art niyetle yaklaşan, aç gözlü olana da hakkımı helal etmem asla.
Halkbank yeni açıklandı. Bu başlıklarda o beğenmediğin yeri, kaybedenler de var. Sadece bir işe sımsıkı sarılmayı bekleyenler var. Biraz empati biraz vicdan diyorum sadece.
-
@jeffbezos hocam arkadaşım ziraat bankasında uzmandı çocuk mezun olduğu gibi atandı. Geçen konuştum istifa etmiş tekrardan kpss hazirlacakmış . Bazen özel durumlar mesleki tatminsizlikler oluyor. il göçte birinci olup aynı il için guyu yazanı gördükten sonra anlatacak bişey yok zaten. Merkez kadroda uzman bir arkadaşım vardı babası vefat etti anneside ağır bir hastalığa yakalaınca istifa etti aynı kişi şuan taşrada düz memur. Yargılamamak lazım. Kimsenin elini kolunu bağlayamıyorsun.
-
Hala ben yüksek puanlı kişilerin nasıl dışarda kalacağını anlamadım nasıl olacak o iş . Puanım çok yüksek değil linç yemek istemiyorum guy ve vmy dışında bir yere başvurmadım puanım da yetmiyor zaten . Tek bi yer seçeceğiz ve orası gelirse ne mutlu. Neye göre şu puanlı kişi girer şu puanı alan kişi dışarda kalır deniliyor bilmiyorum. Tecrübeli değilim daha ilk senem belki ondan bilmiyorum .
-
@eomer merkez müdürlükler yüksek kapatır sanırım.
-
Amaç şu ilan verildi denmesin, şartları zorlasırarak verelim sussunlar. İlçelere atalım mesela, cağrılan katı azaltalım yesinler kafayı. Nitelik falan da demesin kimse, bu zamana kadar girenler bedavaya girdi o zaman...
ALINTI TWİTTER: Butimar ( @butimar_k ) -
@hunter28 örneğin seçeceği ile 3 kişi alınacak 3*4
12 kişi çağırılacak bu yüksek puanlı kısıden daha yüksek 12 kişi tercih ederse bu ili , kişi dışarda kalır .Anlatmaya çalıştım ama -
@hunter28 bak Simdi kardesim . 2 kisi alinacak 8 kisi Sozluye kalacak bir il dusun 8. Kisinin puani 92. Senin puanin 91 . Tek il tercihi oldugu icin elendin. Ama diger iller 70 le kapayabilir ikinci bir sansin yok guy tercihi gibi .
2018 guy aliminda millet korkudan izmiri yazamadi 70 ile adam Izmir de guy suan -
Anladım , keşke anlamasaydım
-
Kastamonu guy sürprizinden sonra bakalım burada nere sürpriz gelecek merak ediyorum.
-
Maalesef ilan bu şekilde bu saatten sonra en azından forum üzerinden az çok puan sıkalası ve tercih konuşulursa il tercihlerimizi daha doğru yapabiliriz
-
@gazibey hiç bu toplara girmeyin derim. kimsenin niyetinden emin olamazsınız kimse de sizden emin olamaz. en iyi durum içinden geleni yapmak böyle ilanlarda. kimin nasibiyse o girecek işte yapacak bi şey yok malesef.
-
İş yükü fazla deniliyor velevki oldu atandık daha iyi bir yere geçmek için puan yükselteyim desen kpss çalışacak zaman kalır mı ki?
-
Ne hallere düştük.Önceden defderdarlık alımı oldu mu puanı yüksek olanlar burayı tercih eder.Hemde mal müdürlüğünde falan değil şehir merkezinde çalışırlardı.Şimdi bizlere isnat yapar gibi asla ayrım yapmıyorum ama bu gozler 79 puanla dguy alımınıda gördü.Bu ilanın inanın 90 ustu olan kişiyede faydası yok.Durumum kötü olmasa sgk ilgoc bekler yine bu ilana başvurmazdım başka türlü tepki nasıl verilir bilmiyorum.Düz memur olmak istesem zaten p3 ten alırım 90 puan gider istediğim ilde yaşardım.Mal müdürlüğünde ne işimiz var.Hep kurum icinin yansımaları.Maalesef çok kötü oldu.
-
Adam yüksek alır vay efendim sen nasil buraya başvurursun , adam düşük alir yahu sende çalışsana biraz demeye başlanır... hep aynı kısır döngü
Arkadaşlar 2016 yada 2017 türkiye birincisi guy yazdi ve gitti birdahada hicbir kuruma girmedi. neden diye sorduğumda babam yok annem ve kardeşlerime bakmam lazımdı biran önce atanmam lazimdi dedi.
Son guy alımında ise 70 puana öylesine izmiri yazan kız yazılı sinavi kazandi ve guy oldu. Yani neyin nerden geliceği hiç belli degil. bazı şeyler nasip..
Adam merkez uzman olarak atanmıs ama istihdam uzman yardimciligina basvuruyor neden biliyormusn 4 arkadaslar hepsi yüksek puan almış 3 ü ataniyor. biri atanmadigi için hepsi ayni yeri yazip mülakata gitmiyor diğeri tek girsin diye.
Ayni gün aynı saatte 2 farkli sinav var adamin gözü doymuyor o ikisinede basvuruyor, (Yüksek aldim hakkim diyerek. bilmiyorki kul hakkina giriyor)
Başvurup mülakata , sinava gitmeyenlere hiç deginmiyorum bile..
Bide bütün sene yatarak çalışip 70 75 alip burada gecesini gündüzune katarak çalışmıs yüksek alanlarada ahkam kesenler var o kesimi soylemeye gerek yok herkes biliyir zaten
Kısacası yüksek alanlar düşük alanlqri , düşük alanlar yüksek alanlari hep eleştirip yerden yere vurucaktir. herkesin bir hikayesi, bir bahanesi , bir sitemi, bir lafı var , Ama şu bir gerçek yüksek alanda düşük alandada ahlak sıkıntısı var... (Herkes için kullanmiyorum bu kelimeyi yanlış anlasilmasin)
Hic bu tartışmalara girmeden söylüyorum kimse kusura bakmasin İİBF'lilerin en büyük düşmani yine iibflilerin ta kendisidir...
Son olarak herkes rızkını yer kimsenin bundan şüphesi olmasin.
-
Ahhh 80 üstü puanımızla dışarda kalmasak bari
-
Vmy yi de doldurmazlarsa... Mahvetti kurum içi muhabbeti ortalıgi yemin ediyorum. Şu hale bak. Püü
-
Valla başımıza ne geldiyse kurumici meselesinden geldi , hadi kadroları kaptırdık da bununla da kalmayip merkezleride kaptırdık . Bi nevi sürgün