2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@adanali01 dün gibi hatırlıyorum o olayı. Komediydi.
-
@kamuadayı kolpaçino karakteri gibi cümle kuruyorsun hocam:)
-
@muhalba
geçen gün izledik bombayı yine normalde sakin adamımdır da sinirlenince değişiyorum biraz.
gereksiz muhabbet için kendi adıma olayla alakası olmayan sağduyulu arkadaşlardan da özür diliyorum. bilgi alışverişi olmalı başlıkta. -
@kamuadayı Yanlış anlaşılmayi kendi adima istemem hocam , elbette basvurmak ve istediginiz yer için uğraşmak en doğal hakkınız. İnsanlar bu süreçte daha hassas olabiliyorlar bundan dolayı siz buradaki insanlarıda anlamaya calışın.Sizin yakınen yazilarinizi takip ettiğim ve halkbankası surecinde bende olduğum için şasırmiştım. Hakkımizda hayirlisi olsun , her şey gönlümüzce olsun.
-
Fazlasıyla dostum.
3000'lim ve muhtemel bi 3000'lik alım daha söz konusu.
Kurumların kariyer meslek mensubu ihtiyacı içerden karşılanıyor.
Açıktan alım bu yüzden yalnızca 1300 kişi.
Bundaki gaye de gördük ki ilçeden merkeze geçecek kurum içilerin yerini doldurmak.
O kadar. -
@hayırlısı035 çok belli zaten tarihde böyle ilan yok sanırım , sürgün yedik açık açık
-
@kamuadayı bi sorunun olursa ozelden yaz birader burda insanlari daha fazla mesgul etmeyelim
-
@adanali01
lan benim seninle ne sorunum olacak. özelden yaz diyor paşama bak.
kardeşim seni yakından takip ediyorum artık umarım aynı kuruma atanırız da bi çay içeriz karşılıklı.
o zamana kadar etiketleme beni. yazma... -
@sokrates12
anlıyorum hocam. haklısınız ne diyeyim. herkes için hayırlısı olur umarım. -
@semihylc 2008 de 5 bin kisi alinmis sanirim
-
Çıkmaz sokağa sokup yolun açık olsun dediler be ustam @HaniYaKi
-
@sokrates12 e kesinlikle katılıyorum. isterseniz b den bile tercih yaparsanız. buna karısmak bizim haddimize değil. benim sasırdıgım hocam guy için mecbur basvurucam hakka girmek istememli yazılarınızdı. hak verin bizde yanlış anlayalım bir zahmet.@KamuAdayı şu forumda bir kez olsun gerici dil konusmamaya özen gösterdim. sizin önceki paylasımlarınızı bilmesem asla böyle tepki de vermezdim. bu son cevabım bu konuyla alakalı.
-
@strtmn loto gibi... ne çıkarsa bahtınıza.
-
@keynesyenizm
tam anlamadım hocam guy mecbur başvurcam felan onu benim için mi diyorsunuz -
Napcaz böyle insanın tercih yapası gelmiyor baktıkça bu nedir? Bari 100 kişisi falan İstanbul olsaydı kendimizi garantiye alsaydık.
-
İlana baktım ve dedim ki:
Las Vegas'ta bile bu kadar kumar dönmüyordur. -
2012-2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alımları ve Taban Puanları : https://www.tercihiniyap.net/kpss/2012-2020-defterdarlik-uzman-yardimciligi-alimlari-ve-taban-puanlari-h10396.html
-
@hayırlısı035 bunlar hiçbir fikir sunmaz bize maalesef. Adamlar yazılıdan teste testten sözlüye dönmüş. Bi de ayırabildiği kadar illere ayırmış. Çok can yakacak bu ilan hadi hayırlısı.
-
Kpss A + kumar bu surecte 4 yılda ogrendiklerim bu kadar🥺
-
Kaç puana düşeceği hakkında asla yorum yapılamıyor. Ama düşük kapatacak iller mutlaka ama mutlaka olacak!